Gogonea Razvan

Pareri rulota Challanger (Arad)

16 postări în acest subiect de discuţie despre Pareri rulota Challanger (Arad)

Pareri rulota Challanger (Arad)

Gogonea Razvan

Salutare! Stie cineva aceasta rulota? Rulota 1999

Sau gasim vreun coleg din Arad, care m-a poate ajuta?

Multumesc!

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Eugen David

Atentie Razvan!
Se pare ca este dotata numai pentru 220 v si  GPL !:ascratch:

Este an bun, dar tu sti ce-ti doresti!

Link către postare
TEODOR

Vad ca are si baterie, deci sigur are si ceva la 12V, ca doar nu o tine doar s-o plimbe.
Probabil pompa de apa si ceva lumina pentru offcamping.

Link către postare
Eugen David
In ultima ora, Adrian H a scris:

Este englezeasca, 99.9% este pe 12v pregatita de off. 

Nu contest insa din prezentare nu reiese asta! :-)

Modificat de Eugen.D

Link către postare
Andrei Urucu

Razvan, am una identica cu cea din anunt ( cred ca cu un an mai tanara ) este cu tot ce trebuie sa aibe o rulota ! Are instalatie 12v  are si redresor/transformator 220-12v ....poti sa vezi prezentarea rulotei mele. Daca nu are probleme ascunse ..rulota este ok 

Link către postare
Gogonea Razvan
în urmă cu 13 ore, Andrei Urucu a scris:

Razvan, am una identica cu cea din anunt ( cred ca cu un an mai tanara ) este cu tot ce trebuie sa aibe o rulota ! Are instalatie 12v  are si redresor/transformator 220-12v ....poti sa vezi prezentarea rulotei mele. Daca nu are probleme ascunse ..rulota este ok 

Mutumesc, Andrei! Tu , banuiesc ca nu vrei sa o vinzi :ascratch:
Am vorbit pe mail cu proprietarul, are instalatie pe 12V , iluminat interior pe leduri. Redresor, si incarcare de la masina , are priza cu 13 pini.
Spune ca nu are infiltratii ....Dar asa mai era una la Constanta ...si era coapta tamp

Link către postare
Gogonea Razvan

Am vorbit cu proprietarul, mi-a mai trimis ceva foto. Am cerut cu poza cu cortul montat, si mi-a trimis fara laterale...A spus ca el nu prea foloseste cortul. Din acea poza reiese ca cortul este mult mai mare decat cel original. Deci unde este o minciuna , sigur vor fii si altele...tamp

Link către postare
Sorin S

Salut Razvan ,
Eu unul zic sa mai cauti daca nu si nu gasesti ti-o dau pe a mea , ce zici? Cu englezoiaca nu prea ma impac mai ales ca vin de unde vin , clima este cum este , mai bine cauti ceva de pe continent  si sigur la 3000 - 3500 eur gasesti ceva buna .
Parerea mea este sa mai cauti ca sigur vei gasi ceva ...

Link către postare
Sorin S

Stai bre ca era o gluma.  Pe a mea o voi vinde cand o sa cumpar camper sau cand ma las de rulotism , pana una alta hai sa-i gasim o rulota buna lui Razvan . Eu unul il pot ajuta cu ceva de la o cunostinta dar sa vedem ce cash are bree...

Link către postare
Sorin S

Beiiiii , eu ies dupa cum este si  moda , primavara , vara , iarna asa de trei ori pe an ca sa fie bine pentru toti . Uite ca anu asta voi iesi primavara , vara , toamna , iarna si sac sa moara dusmanii mei o sa merg Grecezia si la mare de 2 ori uite asa .

Nu acum fara gluma , nu o dau mai stau sa vad ce fac ori iau una mai noua ori ma las de rulotism , pana una alta daca nu stii bree ca eu trag cu Golanul si trebuie sa schimb mai intai masina dupa care rilota mancatias . 

Da , ma intrebi de Forester , cu ala mai putin frate ca stii ca are 4x4 permanent si consuma cat bea boul apa , pana la mare 3 vedre daca ma duc la munte 4 , 5 vedere asa ca mergem doar iarna cu el pe zapada , apropos vezi ca esti in cod galben de ninsoare , iesi la lopata superok..

Link către postare
Gogonea Razvan

Sorin, despre ce rulota este vorba? Ce rulota stii, sau ai de vanzare?

Link către postare
Gogonea Razvan

Sa nu deviem de la subiect.... Eu intentionez sa cumpar o rulota , care sa aiba in dotare boiler pe gaz , si daca ar fii posibil dus separat .:ascratch:

Link către postare
Sorin S

Razvan , vezi ca ti-am trimis un link in PM ...

Link către postare
Daniel P
în urmă cu 2 ore, Sorin S a scris:

Beiiiii , eu ies dupa cum este si  moda , primavara , vara , iarna asa de trei ori pe an ca sa fie bine pentru toti . Uite ca anu asta voi iesi primavara , vara , toamna , iarna si sac sa moara dusmanii mei o sa merg Grecezia si la mare de 2 ori uite asa .

Hai sa te vad daca iesi ca moda, iesi in februarie? Ca pe mine ma cam mananca talpa sa fac o ieseala inainte de martisor...:ascratch:

Link către postare
Andrei Urucu
13 hours ago, Gogonea Razvan said:

Mutumesc, Andrei! Tu , banuiesc ca nu vrei sa o vinzi :ascratch:
Am vorbit pe mail cu proprietarul, are instalatie pe 12V , iluminat interior pe leduri. Redresor, si incarcare de la masina , are priza cu 13 pini.
Spune ca nu are infiltratii ....Dar asa mai era una la Constanta ...si era coapta tamp

Razvan, eu nu vand rulota. Da ma gandeam ca ai putea sa rogi un coleg binevoitor, din partea aia de tara, sa dea o fuga sa o vada si evetual sa faca si niste poze cu zonele mai putin placute ale rulotei ( daca exista ) Ma gandesc ca nu este un capat de tara cu acel cort -eventual mai ngociezi la pret asa- poti sa-l vinzi si sa-ti iei altul pe marime ...daca este muullt mai mare . Si eu am un cort mai mare ...dar nu cu mult...si nu ma deranjaza deloc ..Iti zic din propria experienta ..modelul asta de rulota este super ok ..si cabina aia de dus imbracata in pvc de jur-imprejur face toti banii si daca mai are si trapa dedicata pt cabina -asa cum am eu-- s-a cam terminat cu riscul de infiltratii! 

Indiferent de decizie ..bafta la cumparare! 

Link către postare
Costica V.

Razvane, @Gogonea Razvan pot sa-ti spun si eu parerea mea?
Vad ca de cateva zile te framanta problema cu aceasta rulota din Arad.
Colegii ti-au dat fel-de-fel de idei ! Le-am citit si eu.Totusi dupa cum vad ca insisti in intrebari si nu gasesti nici un coleg din zona sa te ajute (cu toate ca eu nu as avea incredere. decat daca as vedea cu ochii mei), asta inseamna ca totusi ti-a surescitat interesul.
Atunci, du-te TU mai omule pana acolo, o vezi TU cu ochii tai (eventual mai ia cu tine inca pe cineva, sa mai fie inca doi ochi, ca ideie pe Adrian, Viorel, Eugen, etc) ca Aradul nu-i la capatul lumii. Altii se duc (si poate nu cumpara!) pana in Olanda, Germania.
Abia TU poti si negocia si pretul. Daca nu iei acel cort (pe care il scazi din pret) iti scoti si din drum. 
Sunt prea departe ca as merge eu cu tine.
Stiu ce inseamna sa iti placa si sa o pierzi Am patit si eu, si apoi mia parut tare rau.
Asa ca trage tu concluzia si ia o hotarare pana nu este prea tarziu.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.