Vizitator

1-8 Martie 2016

235 postări în acest subiect de discuţie despre 1-8 Martie 2016

1-8 Martie 2016

Ionel G

hiSalut, eu mai inscrisesem pe lista si pe fiica-mea cu sotul ei, deci 4 adulti si nepotul pe care te rog sa-l treci cu jumatate de meniu.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
în urmă cu 16 ore, adrian n. a scris:

Jumate meniu si pentru moldoveanu meu,  si in loc de cealalta jumate sa-i puna un digestiv ceva, ca asa obisnuieste.

Un Jaegermeister este OK ? Sau un Yeni Raki ? altceva n-am :laughing:

în urmă cu 14 ore, Ionel G a scris:

hiSalut, eu mai inscrisesem pe lista si pe fiica-mea cu sotul ei deci 4 adulti si nepotul pe care te rog sa-l treci cu jumatate de meniu

Aha , deci nepotu vine mai mult pentru fete si pentru dans gbb

Link către postare
Gogonea Razvan

@Adrian V. ,  ce inseamna , , gustare" ? Ma refer la meniu. Avem ceva aperitiv, acrituri ? "Sub vodca" cum spun rusii.xll

Link către postare
Vizitator

Vezi ca undeva in postarile anterioare am pus meniul in atasament ca sa-l vada toata lumea. 

Pagina 6 , postarea nr.6 
Va rog nu incepeti cu fineturi din astea pentru ca nu putem personaliza meniul pentru fiecare in parte .

:-)

Varianta I.docx

Link către postare
Gogonea Razvan

Dragul meu, @Adrian V. , nu reiese nimic din ceea ce ai scris matale. "o gustare, si un mix grill" ,  ceea ce nu înțeleg . Cu finețuri eu nu umblu, ca sunt bercenar' . Dar nu-i bai , comandam la fata locului. 

hiGogu. 

In atașament totul este clar . 

Multumesc! :clapping:

Link către postare
Gogonea Razvan

Îți trebuie profesor , @Radu B.. Dacă te antrenezi in fata blocului , vei ceda repede la vodca :sleeping::laughing:

Link către postare
Vizitator

Draga Gogule [ aici trebuia un emoticon cu inimioare roz sau rosii , da' n'avem asa ceva acum tamp ]

Trecand peste declaratiile siropoase de dragoste , eu zic ca daca citeai cu atentie TOATE postarile din acest topic ar fi trebuit sa gasesti si meniul in format "docx" pe care cu un simplu click il descarcai. Daca treceai de pasul asta cu gasitul si cu descarcatul , dar nu reuseai sa-l vizualizezi (din diverse motive) trebuia sa raportezi mesajul , sa-mi trimiti un mesaj personal , sau sa intervii direct la topic. Nu era nici o suparare . Mai degraba ma supar cand "imi faci dintii" in public, aiurea.

Sper ca pe viitor sa fii ceva mai atent si sa iti indrepti/canalizezi eforturile in directia dezvoltarii unui subiect si nu in impotmolirea lui sau in dezvoltarea unui cerc vicios care sa ne blocheze prin reluarea la nesfarsit a unor informatii deja postate.

From Bucharest , with love ! { iar inimioare , fluturasi , floricele, etc..... }

P.S.
L-am folosit pe Gogu drept partener de discutie pentru ca asa s-a nimerit acum ,  dar am vrut sa trag un semnal de alarma (in ceea ce va priveste pe TOTI ) asupra tendintei de a raspunde la ORICARE dintre subiecte FARA a se citi ce s-a scris inainte.

Link către postare
Gogonea Razvan

Dragii mei , mie nu-mi place sa citesc " romane" , mi-a fost mai simplu sa întreb :) . Atașamentul nu l-am văzut. De aceea te-am atins , Adriane. Dar nu-i nimic , dam înainte , chiar dacă sunt vinovat ;) . E tare Gogu :) 

Link către postare
Gogonea Razvan

Multumesc @Radu B. 

Am înțeles meniul. 

Masa si dansul vor fii si pentru cele 700 de postări ale mele ? :clapping:superok

Link către postare
Gogonea Razvan

Da Radu, Multumesc! 

Sa revenim la oile noastre... Sa aducă Gogu'  o sticla de vodca? Credeți ca este necesar? :ascratch: :laughing:

Link către postare
Vizitator

Pentru 700 ale tale si 5000 ale mele:amuzat:

Link către postare
Vizitator

Am trecut pe hartie si am revizuit lista . In momentul de fata avem 52 adulti si 13 copii. Adica 65 de locuri.
Voi merge cu @Radu B. in weekend ca sa vedem aranjarea meselor , si eventual sa facem comanda pentru tort si pentru flori.

Daca observati vreo omisiune sau vreo greseala in lista va rog sa ma anuntati imediat. In acest moment consider ca toti ei inscrisi vor fi prezenti , si sper sa nu am surprize neplacute din partea vreunuia. Daca este cineva care din diverse motive nu mai poate veni , este rugat sa ma anunte imediat printr-un SMS sau un apel telefonic. Nu cred ca are rost sa explic si de ce .

Bauturi aperitiv :

- @IONEL NICOLAE 1sticla 1, 5ltr whisky Jack Daniel's

- @Ionel G 1sticla GIN + apa tonica aferenta 

- @MARIUSGEORGE 1sticla Sheridan's 

- @Gogonea Razvan ne bazam pe ceva vodka de la tine sau scot Beluga aia de la beci ?

- @Daniel-P 1ltr. palinca 

Bauturi :

- @lungu marin 5litri vin 

- @Adrian H 5 litri vin

- @Adrian V. 20 litri vin + 2 bax Borsec 6x1, 5 

Sucuri :

- tizule @Adrian H pe tine o sa cada magareatza , daca tot ai deschis gura ca vrei sa dai o mana de ajutor 
Asadar , ar mai trebui : 1bax Borsec 6x1.5ltr , 10-12 cuti cu sucuri diverse , 8-10 sticle de 1ltr Cola , 5-6sticle de 1ltr amestecat Fanta cu Sprite . Nu am cum sa dau niste valori exacte , si imi este greu sa ghicesc cam ce vrea fiecare , dar cam astea ar fi . Las la aprecierea ta daca sa suplimentezi sau sa reduci ceva .

Din cele trecute mai sus , eu unul voi suporta 10litri de vin si cele 2bax-uri de apa minerala.
Sucurile , deasemenea , propun sa fie bagate la plata colectiva.

Oricare dintre celelalte bauturi care le aduceti va rog sa imi spuneti daca le trecem "la gramada" sau le trecem la "sponsorizari". 

LISTA 

- Adrian Vatamaniuc    2+1

- Daniel Posirca           4

- Marius Stancu           2+1

- Lucian Istrate            2

- Marin Lungu              2

- Ionel Generalu           2

- Adrian H.                   2+1

- Mihai Patrulete          3+1

- Radu Budisteanu       2+1

- Mihnea Stoenescu     1

- Cristian Gutescu        2+2

- Catalin Pop                2

- Laurentiu Maracine    2

- Marian Ciocan            2

- Ramona Anghel         1

- Mihai Dura                  2+2

- Cristina I                     2

- Ionel Nicolae               2

- Adrian Voicila            2+1

- Adrian Niagu              2+1

- Razvan Gogonea       2

- Marian M. (Gogu)       2

- Mihai D.   Aparatori    2+1      

- Marinescu Ion            2+1

- Naty si Andrei             3

- Radu Posirca              4

Link către postare
Vizitator

DA, in primul rand meniul tau (pentru Gabi) o sa-l discutam fara-doar-si-poate si vom gasi o solutie.
Eu zic ca "suntem acoperiti" si pe partea de sucuri . In ceea ce priveste "livrarea "lor cu siguranta se va putea face de dimineata , sau in jurul pranzului. O sa-i anunt pe cei de la carciuma , eventual o sa ne potrivim in asa fel incat sa mergem amandoi , pentru ca am si eu de lasat vinul , apa , etc......

@Laurentiu Maracine te rog nu uita de Caiet 

@Ionel G te rog sa faci o verificare a boxelor , iar sambata pe 5 martie o sa te rog sa vii cu 15-20min mai devreme ca sa tragem firele linistiti. Ai ceva prelungitoare cu mai multe posturi , sau aduc eu ?

Daca mai sunt propuneri pentru imbunatatirea organizarii si desfasurarii va rog sa imi spuneti .

Link către postare
Gogonea Razvan

Plan A , Gogu va aduce o vodca buna, dacă totul va fi ok pe drum.

Plan B , Gogu va cumpara ceva tărie din Romania. 

Bazati-va pe vodca lui Gogu, pentru a mirosi ca bărbații :laughing:

Link către postare
Daniel P

@Adrian V., vad ca m-ai omis...Sponsorizez si eu cu 1L de palinca pentru băieți, așa cum am promis... xll

Link către postare
Vizitator

Te-am trecut . Cred ca vreti sa plecati de acolo in patru labe . j;[

Gogule , nu am inteles-o p'ásta cu adus vodka daca este Ok pe drum ? Ai de gand sa o dai pe gat daca Aeroflot-ul nu va da nimic pe timpul zborului ? Mai lasa-ne si noua putin miros "barbatesc" .

N-ai vreun parfum cu esenta de vodka , sau macar un spray de gura ? :laughing:

Link către postare
Daniel P

Eu cam așa am de gând...Daca nu putem in 4 labe, măcar in 3... :laughing:

Link către postare
Ionel G
On 2/15/2016 at 11:38, Adrian V. a scris:

5Martie 2016 , ora 17:00. FIX!

superok s-a notat voi fi prezent la 16, 30 cu boxele si prelungitor cu mai multe intrari.

Probele le fac dumunica 28, 02, 2016 gbb

Link către postare
Vizitator

Happy Ballantine's Day !:amuzat:
Revin cu intrebarea : chiar vreti sa va "flambati" in asa fel incat sa nu mai stiti cum va cheama cu buletinul in mana ? 
Daca tu crezi ca tot ceea ce s-a pus pana acum este insuficient la cati suntem , nu ai decat sa o aduci. Ramane la aprecierea ta.hi

In afara de tort si flori nu cred ca mai trebuie ceva . Daca din ceilalti este cineva care totusi crede ca ar lipsi ceva, nu au decat sa imi spuna.

Ramane ca sambata asta sa merg pana acolo cu @Radu B. , si sambata viitoare sa ne vedem sanatosi cu bine .
@cristinada ati reusit sa veniti in Bucuresti ?

Link către postare
Cristina D.

Da, da. Am revenit cu bine si venim pe data de 5 martie. Ne mentinem oferta si aducem 5 litri de vin feteasca neagra. Numai bine.

Link către postare
Gogonea Razvan

@Adrian V. , ma refeream la drum....stii ca m-am razboit' cu Aeroflotul, acum sper sa nu-mi sparga sticlili' .

xll. Ce flori se vor cumpara?

Link către postare
Vizitator

@cristinada cred ca las de o parte vinul lui @lungu marin :laughing:

@Gogonea Razvan voi comanda la floraria din piata cate un buchet de flori pentru doamne , 5fire de garofite, sau frezii , sau ceva frumos 

@Catalin_72 pastreaz-o bre , ca nu se strica . "O violam" cu proxima iesire, ca avem un intreg sezon inainte. biggrin

Link către postare
Cristina D.

O sa fie o intalnire foarte frumoasa si cu siguranta ne vom distra de minune. Noi abia asteptam sa va cunoastem. Daca nu ajunge bautura pot sa aduc visinata si afinata "made by home" nay.

@Catalin_72 o sa ne plangem off-ul la un pahar la aceasta intalnire. Noi de exemplu avem ce nu aveti Dvs dar nu primim PUZ-ul tamp de la Primarie. S-ar putea sa ne vedem pe campiile patriei dar mai bine sa ne distram :clapping:.

Link către postare
Vizitator

@cristinada bautura este suficienta si pentru doamne , asa ca nu ar trebui sa te cari cu visinata dupa tine. In alta ordine de idei te rog sa stii ca ne putem respecta si daca ne spunem pe nume , direct , fara domnule.
@Catalin_72 am inteles partea cu florile . In ceea ce priveste celelalte lucruri neterminate , te rog sa imi spui daca te pot ajuta cu ceva (dar asta o discutam noi separat ).
La intalnire o sa incercam sa vedem lucrurile bune , sau jumatatea plina a paharului de-ce-o-fi-el-acolo . biggrin

Link către postare
Daniel P

Eu sunt sigur ca va fi distracție si ne vom simți bine, insa îmi doresc un singur lucru: sa nu se spargă gasca la ora 23.00, cum s-a întâmplat anul trecut...Ne-am întâlnit la 18.00 si cand s-a încălzit mai bine atmosfera, a început sa se goleasca sala...tamp

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.