Vizitator

1-8 Martie 2016

235 postări în acest subiect de discuţie despre 1-8 Martie 2016

1-8 Martie 2016

Vizitator

Sper sa putem sta pana la ultimul client . Voi discuta asta cu cei de la carciuma maine cand o sa merg la ei cu Radu.
Deocamdata nu pot spune/promite nimic.
Am spus sa ne vedem la 17:00 ca sa castigam ora aia , si revin cu rugamintea SA NU INTARZIATI ! 

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator

Astazi am fost la piata si am comandat florile , precum si tortul. Asa cum a sugerat @adrian n. vor fi buchetele cu frezii , iar tortul va fi cu ciocolata , nuca , mascarpone , si visine (adia ceva racoritor , si nu prea "greu"). 
La restaurant am fost aseara ,  ne asteapta incepand cu ora 17:00 si vom putea sta pana la 24:00 ; a ramas ca miercuri sa dau numarul cat mai exact de persoane .In continuare ii voi considera ca fiind prezenti pe toti cei care s-au inscris , si revin cu rugamintea de a anunta in cazul in care nu mai puteti veni.

De acum inainte cred ca nu mai avem altceva de facut decat sa ne intalnim la data si ora stabilita .

nay 

Link către postare
Marius George

AMR--7 zile aw

Link către postare
Adrian N.

Nu garantez ora la care venim si nici ora la care plecam, incercam sa ajungem la timp dar totul depinde de somnul moldoveanului junior.

Link către postare
Adrian N.

Si ca sa il iertati vine ta'su cu un Chivas.

Link către postare
Vizitator

Spune-i moldoveanului junior ca fetele il astepta si nu este frumos sa intarzie.
Ta'su ....cred ca vrea sa fie kamikaze ; vodka , Jack , Palinca , Ballantine's & Chivas => directia morga , gata imbalsamat. :laughing:

Link către postare
Vizitator

O dam pe karaoke , o dam pe dans , o dam pe vals , si o dam pe "tangouri agricole" .
Totul este sa nu " o dam prea tare pe ulei " si sa ne simtim bine .

Link către postare
Gogonea Razvan

@Adrian V. , ce fel de restaurant este? Ținuta obligatorie? Casual? Sau șort? :) 

Link către postare
Vizitator

Apai Gogule numai de tinuta voastra nu ma mai ocupam . Imi luam iarasi "carne" in congelator cat nu puteam sa consum intr-un an intreg.

Conservatorii , democratii , si unii bagatori de seama de ocazie abia asteptau prilejul sa se ia de mine . :amuzat:. Tzeapa ! 

Acum serios vorbind , eu zic ca fiecare sa vina in tinuta care doreste si in care se simte cel mai comod . Bineinteles EXCLUS trening , bascheti, sort , maieu , costume de baie sumare sau dintr-o singura piesa biggrin Este vorba de respect pentru ceilalti  si mai ales pentru sarbatoritele zilei, si se refera in egala masura la adulti cat si la copii.
Eu unul inca nu m-am hotarat cu ce o sa apar imbracat , dar cu siguranta o sa-mi iau de schimb un tricou, doua , pentru ca nu vreau sa stau prea mult pe scaun 
gbb

De baut o s-o las "mai subtire" pentru ca am de strans bani si de facut socotelile la sfarsit. Nu vreau sa ramanem la o sesiune de spalat vase , de debarasat , sau de spalat pe jos, decat daca este imperios necesar. 

Si daca tot a venit vorba de socoteli , va rog sa luati in calcul si un "tips" pentru ospatari , in limita celor 10% care sunt universal valabili. Nu este ceva fix, dar ceva-ceva trebuie sa fie, nu de alta dar trebuie sa lasam loc de "Buna ziua!". 

Nu in ultimul rand , tin sa-l asigur pe @Adrian H ca am discutat , cum am promis , si problema meniului pentru Gabi. Va fi OK !

Link către postare
Vizitator

Aveti aici o tema de pregatit pentru sambata 

Link către postare
Adrian N.

E clar ca plec repede cu Paleru,  si gen.

Link către postare
Marius George

AMR in scadere. superok

Link către postare
Ionel G

hi Salut, si altceva gen.

Link către postare
Vizitator
în urmă cu 17 ore, adrian n. a scris:

E clar ca plec repede cu paleru si gen.

Te astept cu propuneri pentru playlist . Vom acoperi toate genurile de muzica , daca vreti punem si valsuri sau menuet . Nu-i bai! 
Bineinteles si ceva moldovenesti , ca sa fie treaba-treaba.:laughing:

Un karaoke cu "Trandafir de la Moldova", merge ? 

Link către postare
Adrian N.

Mergeee. 

Link către postare
Vizitator

DECI ,  

Poate nu am fost inteles : VENITI CU PROPUNERI CONCRETE PENTRU PLAYLIST. 
Punem toate genurile de muzica , si voi stiti cel mai bine ce prefera sotiile voastre . Eu unul nu am apucat sa le cunosc pe toate , asa ca de preferinte muzicale nici vorba.

Link către postare
Vizitator

Am facut o socoteala si am ajuns la 56adulti si 13copii . Total 69 persoane.
In aceasta seara i-am sunat pe cei de la restaurant si le-am comuncat aceste cifre. Sper sa nu avem "absenti nemotivati" .

Tizule @Adrian H te rog sa ajustezi stocul de sucuri in functie de numarul celor anuntati.

Cu florile am definitivat comanda , si mai am doar de luat legatura cu cei de la cofetarie.

Estimez ca un pret final ar fi undeva in jur de 100-110RON/pers ( meniu , flori , bautura , sucuri , tips ospatari) .

Link către postare
Vizitator

Nu ajungem chiar la nivel de scobitoare , dar voi incerca sa fie echitabil pentru toata lumea . Departe de mine gandul de a sta sa contorizez ce mananca sau ce bea fiecare , si de aceea socoteala va fi facuta foarte simplu  total cheltuieli : total persoane = pret meniu complet .

La copii va fi la fel de simplu , dat fiind faptul ca meniurile sunt la jumatate.

Asa cum am spus , din cei 20 ltr. de vin alb eu voi suporta 10 ltr. restul il trec la " datoria publica" , iar la cei 10 ltr. suportati de mine se mai adauga 2baxuri de apa minerala Borsec.

Multumesc lui Radu pentru ajutor , lui Laurentiu pentru ce va face , si lui Ionel pentru sonorizare.

Link către postare
Mihnea Stoenescu

Multumiri organizatorilor ! :-)hi

Link către postare
Vizitator

Mai ia in calcul , in plus , 4adulti si 3copii. 
Merci si scuze pentru aceasta ultima modificare ; trebuie sa multumesc pe toata lumea , deh ! 
Multumesc inca o data pentru implicare si ajutor . Te rog sa ma suni cand esti gata cu cumparaturile. 

:-)

Link către postare
Vizitator

Ei sunt acolo , pentru ca dimineata au tot felul de parastase , pomeni , etc.... asa ca nu-i bai .

Ne auzim la un telefon.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.