Vizitator

1-8 Martie 2016

235 postări în acest subiect de discuţie despre 1-8 Martie 2016

1-8 Martie 2016

Marius George

Cum am spus in alta postare eu voi da din partea mea o sticla Sheridans insa parerea mea ca nu ajunge.O sticla are 0.5l si sunt cred ca mai mult de 30 doamne.Ca sa nu fim pusi in postura ca nu ajunge am zis sa mai iau inca o sticla pe care o vom sustine cu totii.Asadar se va mai adauga inca 60 ron la cheltuieli.

Daca aveti pareri pro sau contra astept un semn de la voi..

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Marius George

Eu cumpar si 3 insa cred ca este cam mult..Sunt doamne care nu consuma alcool sau poate doresc un vinisor sau o tarie chiar(unele soferite) si de aceea am zic ca 2 ajung.
Asteptam si alte pareri pana diseara si apoi trec la fapte..:-)

Link către postare
Andreea P

Eu nu mai inteleg nimic, din ce observ aici se pune accent pe bautura si mancare...sa mancam si sa bem putem face asta si acasa; in primul rand oamenii vin sa se simta bine.. asta inseamna o muzica buna, atmosfera si dans...

De obicei omul cand se simte bine nici nu prea sta la masa; asta inseamna o petrecere reusita! Este strict parerea mea.

Link către postare
Marius George

@Andreea P crezi ca nu se va manca si bea maine seara?
Poate tu nu consumi alcool insa un suc sau o apa vei consuma, insa restul invitatilor vor dori ca la un pahar de vorba sa fie si un pahar de vin..Partea cu muzica este rezolvata si asteptam pe fiecare cu muzica preferata pentru a se adauga in playlist.

Link către postare
Vizitator

Pe langa acel Sheridan's va mai fi si niste Gin cu apa tonica , asa ca 2 sticle ar fi OK . Nu cred ca doamnele vor trece la cocktailuri "Molotov"  asa incat sa le scoatem pe brate de acolo , adica a bea amestecat. Nu gasesc oportuna aducerea altor tipuri de bauturi aperitiv , pentru  ca o sa iasa haos.

@Andreea P lasa-i pe cei mari sa se organizeze cu bautura, iti promit ca o sa ne descurcam ; eventual vino cu ceva propuneri pentru playlist , daca se poate.

Daca nu intelegi ce facem noi aici , te rog sa citesti topicul de la inceput si poate o sa "prinzi firul". 

@lungu marin eu zic sa lasi vinu pentru urmatoarea ocazie/iesire , sa nu-l mai cari prin tren pana aici . Ia-o pe Nina de mana , si este suficient. Daca o sa avem prea multe feluri de vin nu o sa se mai stie cine ce o sa bea.

Link către postare
Vizitator

Eu daca promit ma tin de cuvant , asa ca aduc cei 5 litri de vin.

Modificat de lungu marin

Link către postare
Marius George

Daca tot insisti @lungu marin mai ia 5l si pentru mine...Doar este sambata mortilor(primesc imparteala)biggrin

Link către postare
Vizitator

Eu nu insist dar daca voi ziceti sa nu aduc vin atunci asa voi face.tamp

Link către postare
Cornel Mihailescu

Salutare, hi dragi colegi participanti la aceasta intalnire.nay
Cu parere de rau ca nu pot participa si eu .tamp
Insa tin sa va urez voua cei care veti fi prezenti , o seara minunata si petrecere cat mai frumoasa.
Bineinteles toate astea impreuna cu urarea catre Doamne :
La multi ani .superok

Link către postare
Vizitator

@Cornel Mihailescu voi transmite tuturor celor prezenti urarile tale si La multi ani !  doamnelor 

@MARIUSGEORGE am vorbit cu nea Marin si ne va "sponsoriza" la prima iesire cu vinul ala al lui . Nu are sens sa aducem prea multe soiuri de vin , pentru ca o sa iasa haos.
@Radu Posirca , este valabil si pentru tine . O sa iau eu 25 de litri de vin si cu cei 5 adusi de @Adrian H eu zic ca ne ajunge la cati suntem . Va fi o medie de 1ltr vin/ familie .

Credeti ca nu-i indeajuns ?

Link către postare
Daniel P

Sper sa fie o gluma...:ascratch:

1 ltr de vin de familie e foarte putin dupa parerea mea, dar asta e, daca se termina continuam cu apa plata...suppar

Link către postare
Adrian N.

Normal ca fii miu a adormit acum 20 de minute, imi cer scuze, venim dar cand s o trezi

Link către postare
Mihnea

Dragi colegi petrecerea a început. ...

Link către postare
Cornel Mihailescu

Locatie supersuperok, mese bogate xllsi dragii mei colegi distrandu-se.aw
Va doresc in continuare o petrecere minunata.j;'

Link către postare
Gogonea Razvan

Multumesc , dragi colegi si colege pentru o super seara!!!! Sper că Gogu' si Oksana , nu au lăsat o amprenta proasta in acest minunat club .

:-)

Link către postare
Daniel P

Gogu' si Oksana mi-ati plăcut maxim, ați dansat, v-ați distrat, bravo vouă, jos pălăria! hi

Multumesc si eu tuturor colegilor pentru atmosfera plăcută si in mod special celor care s-au implicat in organizare si au făcut ca aceasta seara sa fie una deosebita pentru doamnele si domnișoarele noastre!  :clapping:

Îmi doresc ca următoarea petrecere sa fie si mai frumoasa si data viitoare sper sa vad toată lumea pe ringul de dans.../.;

Link către postare
Vizitator

Multumesc tututror celor prezenti la aceasta sarbatoare. 
Imi cer scuze celor care au plecat fara sa ia un buchet de flori pentru sotii , dar promit fiecaruia in parte ca ma voi revansa la prima iesire . Din cate imi (mai!) aduc aminte @Laurentiu Maracine , @Mihai D , @cristinada au plecat mai devreme de a fi impartite  florile . MEA CULPA! Daca mai este cineva va rog sa imi spuneti.

Nu stiu cat de multumiti au fost cei prezenti , sper ca lumea sa se fi distrat , dar va promit ca data viitoare nu voi mai face singur asa ceva. Voi alege inca 2-3-5 colegi si fiecare se va ocupa de cate ceva : unu de tort , unu de bauturi , unu de flori , unu de muzica, unu de boxe , unu de poze, unu de restaurant ( meniuri , cafele , ospatari , plata , tips, etc....) si tot asa. Oricat as vrea mie nu imi poate iesi sa le fac pe toate , si acum sunt mai constient ca niciodata ca la o masa asa de mare trebuiesc implicati mai multi in organizare.
Ca si statistica , sa zic asa, au fost 60 de adulti si 14copii . Una este sa faci o masa de 10-12pers si alta de peste 70. Nu am vrut sa "pun bariera" si sa opresc inscrierile , si am lasat sa vina oricine doreste , dar uite ca au fost intrecute toate previziunile in ceea ce priveste prezenta .

TOTI cei inscrisi pe lista au fost prezenti , si nu am decat sa le multumesc inca o data. 

Link către postare
Gogonea Razvan

Multumim celor ce sau ocupat de organizare! Ce sa mai..... a fost o seara minunata! superok

Link către postare
Marinescu Ion

Dragi Colegi,
Aseara am ajuns acasa pe la ora 01.20! Tot drumul am discutat cu domana despre cat de frumos a putut fi!superok
Numai cuvinte de lauda pentru organizatorii acestei intalalniri (si colegilor sustinatori): @Adrian V., @Radu B. si @MARIUSGEORGE!hi
FELICITARI!superok (sa mai organizeze!)
Locatie deosebita (mancare foarte buna), oameni deosebiti, deci o intalnire deosebita!

20160305_230455_s.jpg

20160305_230506_s.jpg

20160305_230540_s.jpg

20160305_230404_s.jpg

20160305_230409_s.jpg

20160305_230450_s.jpg

Link către postare
CristianG
On 1/29/2016 at 9:26 PM, Adrian V. said:

Multumim organizatorilor si celor prezenti la intalnire nay

Ne-am simtit excelent superok

Link către postare
Lucianistrate

Multumiri organizatorilor si tuturor celor prezenti pentru o seara speciala alaturi de oameni deosebiti.

A fost asa cum ma asteptam, foarte tare, jos palaria.

Link către postare
Adrian N.

In primul rand tot respectul pentru Adrian; un om deosebit si sufletist care se lasa pe el pentru a multumi oamenii din jurul lui.

Toata lumea s-a distrat foarte bine, mancarea foarte buna; fimiu a devorat friptura.

Am totusi o nedumerire, de unde dragostea rulotistilor pentru manele?

Nu vreau sa supar pe nimeni dar nu inteleg.

Link către postare
Mihnea Stoenescu

Frumos organizat, atmosfera calda si vie. Poate muzica trebuia putin mai "pieptanata" si aranjata intr-o ordine adecvata. M-am simtit excelent. Cinste organizatorilor si multumiri participantilor ! La mai mare dragi colegi !

Link către postare
Vizitator
în urmă cu 8 ore, adrian n. a scris:

In primul rand tot respectul pentru Adrian; un om deosebit si sufletist care se lasa pe el pentru a multumi oamenii din jurul lui.

Toata lumea s-a distrat foarte bine, mancarea foarte buna; fimiu a devorat friptura.

Am totusi o nedumerire, de unde dragostea rulotistilor pentru manele?

Nu vreau sa supar pe nimeni dar nu inteleg.

Nu superi . Asa a fost in scurta perioada de timp in care ai stat cu noi .

Recunosc ca s-au pus si asa-zisele manele  la cererea unora dintre "nuntasi" , pentru ca vorba aia : " Sa fie toata lumea multumita ". Promit un alt program muzical cu prima ocazie si ma voi ocupa personal sa fie compus in egala masura din toate genurile de muzica. 
Aseara am avut si disco (mai noua sau mai veche ),  tangouri , sarbe , hore , ceva greceasca , dar si karaoke pe cateva piese cunoscute. Stiu ca se putea si mai bine , dar au fost momente cand nu ma puteam imparti in doua sau trei . Am inteles ce ziceti , tu si Mihnea , iar pe viitor daca va mai fi sa ma ocup de programul muzical o voi face  asa cum trebuie (oricum il am pe cel mic al lui @Adrian H , care a spus ca vrea sa-mi fie ucenic, asa ca am pe cine sa ma bazez).

Sticla de Chivas care ai adus-o a fost salvata " de la viol in grup" si mai ales de ospatari , asa ca o voi pune la bataie cu prima ocazie in care ne vom vedea pe campiile patriei. Este pe maini bune si va ramane "fata mare" pana ne vedem.

Inca o data multumesc tuturor pentru aprecieri cat si pentru cele sesizate , si imi asum in totalitate partile organizatorice care nu au fost la inaltime.

Trebuie sa vedem partea plina a paharului , si cu siguranta micile scapari vor fi corectate pe viitor.

Am rugamintea sa postati macar o poza cu tortul , pentru ca a fost ceva frumos care merita sa ramana in amintirea noastra alaturi de clipele petrecute impreuna si de aceasta data.

Link către postare
Marius George

Am gasit una pe la sotie in telefon...

image.jpeg

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.