Vizitator

1-8 Martie 2016

235 postări în acest subiect de discuţie despre 1-8 Martie 2016

1-8 Martie 2016

Mihai D

Multumim celor ce s-au ocupat de organizare, cat si celor prezenti,  a fost intradevar o petrecere reusita. Din pacate a trebui sa plec de doua ori pana acasa (a doua oara de tot), copilul era bolnav si a trebuit sa-l doftoricim. Dar data viitoare spunem prezent si cu puradelul din dotare, iar @Adrian V. va avea ocazia sa-i ofere sotiei buchetul de flori restant.

Toate cele bune si o saptamana usoara.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mihai Dura

Pune si tu un nr de telefon pe pagina ta .

Link către postare
Marius George

Multumim celor prezenti la eveniment si lui @Adrian V. pentru cele realizate si ne cerem scuze daca nu am fost pe placul tututor.
Despre muzica pot spune ca a fost cam din toate si ma mira faptul ca multi nu agreeaza manelele insa sa dansat la greu...
Am rugamintea cine a facut poze sa puna tot ce au si il mai rog pe @Ionel G daca are timp sa puna filmuletul.
Inca odata multumiri tuturor si la mai multe..xll

Link către postare
Daniel P

Am si eu niște poze in aparat ( pe care acum nu-l am la mine ) le voi pune cand ajung acasa... /.;

Link către postare
Ionel G

hisalut un slideshow

:ascratch: filmuletul are cam 750 MB daca nu reusesc am sa postez fragmentetamp

Link către postare
Marius George

Ce am gasit si eu prin telefoane.....

Link către postare
Ionel G

Si filmulet

Link către postare
Mihnea Stoenescu

Revin. Am fost placut surprins, incantat de atmosfera petrecerii, bucuros de prilejul de a cunoaste o parte dintre colegi.

Referitor la muzica, doresc sa va marturisesc ca nu dezagreez anumite cantece din genul asa-zis "manele". Multe chiar imi plac (nu dati cu pietre !).

Bineinteles, acest gen muzical este bine primit de convivi la petreceri, fiind ritmat si antrenant. Cred ca nimeni nu s-a gandit ca, la o petrecere cu dans, isi va delecta urechile cu acordurile muzicii dintr-o serata la  Ateneu.

In acceptia mea (este o parere pur personala !), muzica la o petrecere trebuie sa ofere o diversivitate in intensitate sonora si genuri muzicale, adaptate fazelor petrecerii, prilejuind ragazuri de consumatie, conversatie si odihna (alternanta intre piesele ritmate si cele lirice). Cam la asa ceva s-a referit palida mea remarca.

Categoric, este departe de mine gandul de a aduce reprosuri. Nici nu indraznesc sa-mi arog acest drept, avand in vedere eforturile depuse, cu totala daruire, de catre organizatori, in frunte cu ilustrul nostru coleg, @Adrian V..

Ce mai, a fost super !! Multumiri !

Link către postare
Ionel G

hi continuare filmulet

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.