Vizitator

1-8 Martie 2016

235 postări în acest subiect de discuţie despre 1-8 Martie 2016

1-8 Martie 2016

Gogonea Razvan

Vreti sa caut eu pe aici? Poate este mai ieftin? :laughing:.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator

Daca ne gasesti si niste bilete bune la Aeroflot ...............este ca si rezolvata .

Iti dai seama ca in cazul ala nu o sa mai ducem grija vodcii :clapping:

Link către postare
Vizitator

Trecem maine pe acolo in drum spre Bolintin - Ciorogarla .
Cred ca stiu carciuma aia , este in "groapa" , in spatele Politehnicii . 

Eventual sa aruncam o intrebare si la Cocosul Rosu. :ascratch:

Link către postare
Laurentiu Maracine

O varianta este si Amada Ballroom.

Bd. Iuliu Maniu, nr. 8A, sector 6, Bucuresti incinta Gema.

Amada Ballroom

I-am rugat sa ne transmita o oferta.

Modificat de MARIUSGEORGE

Link către postare
Ionel G

hi Salutare vedeti aici :

Restaurantul Pisica Salbatica

sau

In perioada 09.12.2015- 01.04.2016, restaurantul "CASA ATLANTIC"va fi deschis NUMAI pentru mese festive (grupuri de min. 30 persoane). Pentru relatii sau rezervari sunati la nr. de tel. 0744320032;0769604444.

Link către postare
Marius George

Datorita incurcaturii facute de proprietarul localului am incercat in diverse locatii, insa pentru acea data mai peste tot este ocupat. Stiu ca majotitatea ne-am facut planul de bataie insa propun sa incercam pentru vineri seara.. Nu dati cu pietre insa nu prea avem alte optiuni..
Asteptam pareri pentru vineri seara...

Nu stiu colegul @Gogonea Razvan ce decizie a luat..

Link către postare
Lucianistrate

De acord cu vineri.

Link către postare
Vizitator

Deocamdata inca incercam sa ramanem pentru sambata. Pana nu epuizam toate variantele ramane cum am stabilit initial ca data si ora.

Locatia este inca in suspans datorita nesimtirii unora . 
Vineri este dificil sa mergem , pentru ca lumea scapa greu de la servciu si nu are timp sa treaca pe acasa ; ca sa imi iau o zi libera , iarasi nu este OK.

Deci  "sapaturile" continua in ceea ce priveste gasirea unei locatii si asteptam sa vedem ce variante pot fi valabile.

hi

Link către postare
Mihai Dura

Super alegere bravooo, inseamna ca mai suplimentati si cu locuri libere pana la 80 ?

Este cel de pe Obregia sau de la Iancului?

Link către postare
Cornel Mihailescu
în urmă cu 19 ore, lungu marin a scris:

Cu ce ajung de la gara la locatie? Dar este sigur sau.......?

Cu metroul pana la Piata Sudului , si de acolo troleibuzul 73, 3 statii parca. Nu sunt chiar asa sigur.hi

Link către postare
Mihai Dura

Cu taxiul cel mai repede ajungi.

Link către postare
Mihnea Stoenescu

De la P-ta Sudului se ia autobuzul 313 (daca mai merge pe acolo, prin zapaceala lui Oprescu...). Troleibuzele sunt "innebunite" si se invart ca intr-un lighean fara sa ajunga in Piata. Cred si eu ca taxiul ar fi cel mai oportun fiindca va evita zona aglomerata.

Sper sa nu se mai razgandeasca patronul (managerul) restaurantului...

Link către postare
Mihai D

Salut, @Adrian V.  pune-ma si pe mine pe lista (daca mai sunt locuri) cu 2 adulti si un kinder (9 ani).

Multumesc.

Link către postare
Vizitator

@lungu marin

Am vorbit cu fanfara militara de la Regimentul de Garda Tudor Vladimirescu , si o sa te aduca la carciuma cu coloana oficiala si cu : 2 trombonisti , 3 saxofonisti , 5 tobsari , 2 acordeonisti , si un tzambalagiu .

@Mihai D s-au marcat si cele 3 locuri .

De acum cred ca trebuie sa punem "frana" inscrierilor , pentru ca altfel o sa stam si pe terasa.biggrin

Am fost cu @Radu B. la carciuma si am discutat cu patroana de acolo . Am rugat-o in mod expres sa verifice cat mai ATENT lista rezervarilor ca sa nu vorbim degeaba, si ne-a confirmat/asigurat ca pe data de 5 Martie nu are nici un alt eveniment in plan . In concluzie am "mutat" avansul de 500 RON din partea cealalta aici , si a ramas sa ne dea exact pe mail componenta meniului ( in esenta format tot dintr-o gustare , un mixt-grill si o cafea) ramanand in grija noastra sa aducem bauturile , sucurile si tortul ( apropos , cofetaria este la 20 m de carciuma biggrin ). Pretul unui meniu am spus ca vrem sa fie tot de vreo 50-60RON/pers , iar la copii mici sa fie cate o jumatate de portie. 
Sper si imi doresc din toata inima sa nu mai intampinam nici un fel de probleme.doh si sa avem o seara reusita.

Restaurantul este in zona fostului cinematograf Cultural , pe b-dul Alex. Obregia ( fost Metalurgiei ) la doua statii si jumatate de autobuz de Piata Sudului ( sau haosul pasajului subteran initiat de Oprescu tamp ). 
Daca aveti nevoie de detalii suplimentare cu privire la amplasamentul locatiei nu ezitati sa ma sunati pe mine sau pe @Radu B. .

Link către postare
Gogonea Razvan

Majoritatea treceti pe langa domiciliul meu, si dacă voi fi in Romania .... va voi îndruma eu la cârciuma :)

Link către postare
Vizitator

Prefer sa ne insotesti decat sa ne indrumi ! xll

Iti dai seama ca @IONEL NICOLAE abia asteapta sa te prinda si sa-ti povestesca despre excursia la Baikal . :laughing:

Sarutari de maini Oxanei din partea lui Jimmy :sr:

Link către postare
Vizitator

Am primit varianta de meniu ce va fi sevit cu aceasta ocazie. Sunt cateva mici modificari in comparatie cu cel de la Casa Arcasului , modificari care se justifica si prin cresterea cu 5RON a meniului , ceea ce eu zic ca este OK .

Varianta I.docx

Link către postare
Vizitator

@Adrian V.  dar de ce faci diferente si nu-i duci pe toti cu fanfara? Iar pe tine te iau eu...!

Modificat de Radu B.

Link către postare
Mihai Dura

Super meniu :-) cineva sa desparta cuvinte scrise legat.

Link către postare
Marinescu Ion

@Adrian V. tocmai ce am primit un raspuns (email) care-mi elibereaza acel weekend. Daca mai este loc (stiu ca ai inchis inscrierile) dorim si noi 2 (eu si Doamna) impreuna cu juniorul de 11 ani sa participam la acest eveniment. Ne-ar bucura enorm.
Nu vreau sa stricam vre-un program sau sa deranjam, daca nu se poate. Nu este nici o suparare. Vina este a mea....sau ma rog...!
Multumesc anticipat.

Link către postare
Vizitator

La metroul bucurestean este un semnal de avertizare :"Atentie se inchid usile !"

Ei bine , in cazul tau s-au inchis dupa ce ati intrat , asa ca sunteti IN. Pe tine nu am cum sa ma supar , asa ca nu trebuie sa-ti ceri scuze.
Doamne ajuta si sa ne vedem cu bine !  xll

Link către postare
Marinescu Ion

Multumesc frumos! Sa ne vedem sanatosi! Am pus deja adresa in GPS (68 de km)!biggrin

Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si eu ceva!

Modificat de Marinescu Ion

Link către postare
Vizitator

Nu  trebuie decat sa veniti . Ne ocupam noi de restul ; deja ne-am impartit cumva sarcinile .

In alta ordine de idei , in acest moment consider ca toti cei care s-au inscris vor veni . Daca va fi sa lipseasca cineva il rog sa ma anunte . Nu este nici o suparare , dar trebuie sa inteleaga toata lumea ca nu putem incurca pe cei de la carciuma si nici eu nu vreau sa fiu pus in situatia de a plati meniuri aiurea.
Multumesc tuturor celor care au dat curs invitatiei , precum si celor care si-au oferit ajutorul.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.