Adrian N. 4 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Salut, Masina cu care trag rulota este un Discovery 2 din 2001, 2, 5 diesel, cu tot ce trebuie : consum decent, trage de rupe, si i-am pus si o talanga in fata, asa ca tot e mare cat o vaca. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Sa te bucuri de ea si fara evenimente! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Sa-l stapanesti sanatos! Imi plac Discovery, mai ales daca au in plus sistem de incalzire stationar si incalzire in parbriz! Am avut ocazia sa vad unul la o expozitie auto din 1997 si am ramas impresionat de cum arata exterior/interior si de sunetul motorului! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Sa-ți trăiască multi ani fără reparatii si sa ai drumuri bune cu ea si cu rulota! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Rotaru 128 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Cand am citit prezentarea rulotei ma gandeam daca ai si ceva pe masura sa traga de ea. Si ohoho, ai! Ai din belsug! La cati mai multi Km cu investitii minime! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian N. 4 Semnalează Publicat 2 Februarie, 2016 Avem avem, cine vrea sa faca economie de combustibil mai agatam doua trei dupa ea cand iesim impreuna, haha, trage din orice unghi in orice fel, in orice viteza. Acum trebuie sa-i mai fac ceva modificari si gata, ansamblul este pregatit de atac. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 3 Februarie, 2016 Sa le stapanesti sanatos pe amandoua...si drumuri bune colegule! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri