Vizitator

Atentie , samsari !

33 postări în acest subiect de discuţie despre Atentie , samsari !

Atentie , samsari !

Halmagean Cristian

Subscriu la cele spuse de @Viorel. Am avut si am incredere deplina in el. Inainte de a merge la @mario, m-am consultat cu Viorel si uite asa am ramas dator cu palinca. DAR...am rulota !

Eu nu cred ca vreun membru al acestui forum care vinde diverse chestii (accesorii rulote, rulote, etc) se risca cu asemenea lucruri. Si Doamne ce bine ne pica si noua sa putem lua din tara lucruri utile la un pret mai mult decat ok.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Vizitator

Dragi colegi, am citit in acest topic toate postarile voastre si am aflat ca exista numai un vanzator de rulote care trage teapa. Din restul postarilor nu am aflat nimic nou care sa fie tangential  cu topicul "Atentie , samsari !" De interes ar fi sa se posteze nume, nr.de telefon, adrese de email , pentru a pune in garda un eventual cumparator atunci cand incepe sa caute aiurea pe net rulote de vanzare.

Link către postare
Cristian N.

Salutare,

Tin sa precizez cateva:

- Rulota buna fara probleme vanduta ieftin nu exista. In general calitatea are pret.

- Orice rulota second hand, are urme de uzura.

- Rulotele pe care noi le cumparam sau permitem, sunt in general cu ceva ani vechime, daca au fost intretinute corect pot sa te tina si 30 de ani, dar in general nu sta nimeni sa le masticheze la o perioada de 5 ani.

- Rulota fara infiltratie .... doar cele noi si poate nici alea :)

In fine ..

Daca reusim sa facem un topic cu "Recomandari / De evitat" unde am putea lasa un feedback despre ... ar fi de ajutor dar,  nu garantat :)

Cine este sau nu este samsar, bisnitar etc .... cam depaseste spiritul de rulotism ;)

Am vadut si eu una alata de pe rulota mea, asta ma face samsar sau bisnitar?

In rest bucurati-va de ce ati achizitionat. ()|

Zi usoara domnilor.

Link către postare
Vizitator

Lasam acest topic pentru "tzepari" , dar vorba lui @CIPROSCA , daca aveti date concrete ar fi bine sa le prezentati aici. Repet , vom considera un vanzator de rulote neserios , samsar sau tzepar daca are mai multe feedback-uri negative . Spun asta pentru ca gradul de multumire al clientilor nu poate fi de 100% in nici un domeniu ; important este ca procentul celor nemultumiti sa fie cat mai mic.

Avem un topic cu "Sfaturi achizitie rulota" unde puteti trece recomandari pentru un vanzator sau altul.

In speranta ca nu vom amesteca vanzatorii intre ei si ca vom auzi numai lucruri bune , astept comentariile voastre strict la obiect fara a face discutii interminabile vis-a-vis de justificari sau scuze.

Multumesc tuturor pentru intelegere ! 

:-)

Link către postare
Mariuscristina

Buna ziua asi dori sa intreb daca a cumparat cineva recent de la kipp din Braila, daca da ce impresie i-a facut?

Link către postare
Titi

Buna ziua.

Vreau sa imi cumpar o rulota si am gasit un anunt pe un site in care o persoana numita Geta L. din Reghin aduce la comanda rulote din Anglia. As vrea sa stiu daca cineva de pe acest forum a cumparat de la aceasta persoana si daca este de incredere. Am vazut ca exista pe FB o gramada de poze puse de doamna respectiva precum si o trimitere la alt site unde este prezentat un contract de intermediere pentru achizitie rulota. Oare pot sa am incredere in site-ul respectiv?

Multumesc.

Link către postare
Viorel C.

@Titi, daca nu exista un raspuns la intrebarea ta, atunci se pare ca nu a avut nimeni tangenta cu persoana respectiva.

Parerea mea este ca daca respectivi au un site,  cred ca sunt destul de seriosi.

P.S. ti-am sters postarea din topicul Atentie la tepari, deoarece nu este in regula sa postezi aceleasi fraze in doua topicuri.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.