Viorel C.

Rulota cu placute false de inmatriculare

10 postări în acest subiect de discuţie despre Rulota cu placute false de inmatriculare

Rulota cu placute false de inmatriculare

Viorel C.

Rulota cu placute false de inmatriculare descoperita de politistii de frontiera la PTF Calafat.

Politisti de frontiera doljeni au depistat, aseara, la PTF Calafat,   o rulota cu numere de inmatriculare false. Cetateanul bulgar caruia ii apartine este acum, cercetat penal.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Dolj, aseara, in jurul orei 23.00, s-a prezentat pentru a iesi din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Calafat, cetateanul bulgar Valentin D. in varsta de 63 de ani, conducand ansamblul de vehicule format din autoturismul marca Chrysler Voyager si rulota auto marca Knaus.

Cu ocazia controlului de frontiera, politistii doljeni au constatat ca rulota marca Knaus este neinmatriculata si are aplicata in fals o placuta de inmatriculare in Olanda.

Persoanei in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat  sau neinregistrat, dupa cum au precizat reprezentantii STPF Dolj.

Sursa

2yoeovb.jpg

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator

i-as baga la parnaie pe toti astia cu numere de Bulgaria  ][)

numai "panarame" de masini , , cu asigurari "naspa" si cu numere false

Link către postare
Vizitator

Nu am absolut nimic cu masinile inmatriculate in Bulgaria si detinute de cetateni bulgari.

In schimb sunt total impotriva celor care fac tot felul de "combinatii" cu procuri si alte marlanii din astea , "combinatii" de doi lei ca la coltul strazii.

Nu am vazut pana acum vreo masina cu numere de Bulgaria condusa de romani care sa fie intr-o stare buna , sa fie mai scumpa de 2000Euro si mai mult de atat care sa fie condusa cum trebuie

dar am vazut numai epave , conduse de tzigani borati , nu mai scumpe de 1500Euro , in stare de intretinere aproape satisfacatoare , fumegand ca la balamuc , trecand pe rosu , fara sa acorde prioritate , blocand locuri de parcare cu nesimtire  , si  fara nici un D-zeu pe strada .

Cum sa nu-i trimiti direct la parnaie ?

Daca sunt daunatori , nu trebuiesc starpiti ? Si ciorile , si sobolanii , si dihorii sunt impuscati cand se inmultesc peste limita.

Link către postare
.Vizitator...

Adrian este mai putin important in baza carui act sunt folosite sau conduse masinile alea, mai important ar fi sa fie facuta legea cum trebuie si atunci cel care trece pe rosu, nu acorda prioritate sau ma rog orice altceva sa poata fi pedepsit si sa si plateasca. Am mai spus ca nu masina este amendata ci soferul si in momentul cand este oprit pentru incalcarea legii el are adresa in Romania si poate fi tras la raspundere! Deci tu te iei degeaba de masinile alea, stiu ca tu nu le inghiti din motivele tale cu asigurarile dar fii convins ca daca amaratii aia ar avea mai multi bani si-ar cumpara si ei masini mai bune. Plus ca daca nu ar exista taxa aia de inmatriculare sau cum vrei sa o cheme multi ar inmatricula masinile in tara. Cat despre starea tehnica stai linistit ca si ale noastre stau jalnic multe dintre ele si tot ce ar trebui facut ar fi un control mai strict la starea tehnica facut in trafic ca se poate si dusa direct in service daca nu corespunde. Sau tu vrei sa imi spui ca la statiile ITP de la noi nu se fac marlanii cu verificarile tehnice?

Link către postare
Vizitator

Dat fiind faptul ca nu prea circuli in Romaia si mai ales in zona de sus este de inteles de ce fenomenul nu te afecteaza.

Ar trebui sa vedem barna din ochiul nostru si nu paiul din ochiul celuilalt ; nimeni nu este indreptatit sa incalce legea pentru ca sa fac si altii , sau ce fac eu este mai putin grav decat face celalalt.

Lege exista pentru tercut pe rosu si pentru neacordarea prioritatii si se pedepsec ambele cu suspendarea permisului pentru 30 de zile.

"Amaratii" aia care ii jelesti tu sunt in mare parte tigani boratzi si bagabonti care folosesc masinile alea numai pentru furturi , le conduc haotic ( unii din ei fara permis) si provoaca accidente; multi dintre ei sunt primii la cantinele de ajutor social sa ridice portiile de mancare oferite de stat din banii celor care cotizeaza . Adica, ei sunt numai pe luat si nimic de dat , si tu vrei sa ma convingi ca este bine asa .

Link către postare
Vizitator

Nu citesti tot ceea ce scriu sau mai rau citesti printre randuri .

Expresia "in mare parte" nu are acelasi inteles cu "toti" , de unde ai tras tu concluzia asta ca am confundat termenii nu pot sa imi dau seama.

Nu cred ca am scris pe undeva ca sunt impotriva celor corecti , daca gasesti asa ceva in postarile mele te rog sa imi spui punctual si deasemenea sa imi spui daca am jignit pe cineva pe aici fie pe chat fie prin postari .

Link către postare
.Vizitator...

Cum iti spuneam circul in Romania mai mult decat iti inchipui tu Adrian. Daca legea exista pentru toata lumea atunci trebuie sa fie si aplicata. Permisul se poate suspenda intre 1-3 luni din cate stiu eu in functie de recomandarea agentului constatator daca tot esti la curent cu Romania. Poate amaratii aia chiar nu au bani sa manance si asta o dovedeste si faptul ca daca i-ar enerva banii poate  ar avea ceva masini mai bune si mai nervoase ca asta face parte din mandria Romanului sa iasa in evidenta cu masina. Cum spuneam toti aia au adrese in ROMANIA si daca autoritatile ar vrea sa aplice legea, degeaba conduce o masina inmatriculata in alt stat ca il opresti si il amendezi pe el  ca oricum nu amendezi masina. Pentru fiecare infractiune exista o amenda sau in cazul celor fara permis chiar dosar penal asa ca ne intoarcem tot la aplicarea legii care nu exista sau este preferentiala. Pentru asigurari false exista la fel pedeapsa ca tu stii mai bine asta banuiesc deci unde ajungem iarasi, nu tot la neaplicarea legii? Pentru punerea in circulatie a unui autovehicul cu numere false sau fara numere de inmatriculare este tot vorba de dosar penal deci se poate rezolva si aia daca sunt controlati. Acum daca tu ai ceva personal cu ei este treaba ta si pe mine ma intereseaza mai putin. Ca si cetatean Roman pot sa am si o alta cetatenie de exemplu si sa am masina inmatriculata si in tara respectiva cu ce te incurca pe tine faptul asta? Vorba lui E1 de ce nu spui nimic de procentul masinilor inmatriculate in Romania care circula fara asigurare si cu multe alte ilegalitati?

Cat despre placute false la rulota de exemplu la mine daca vreau sa pun rulota mea dupa o masina inmatriculata in tara cum crezi ca se poate face? Rulota mea circula cu numarul de inmatriculare al vehiculului tractor care este inmatriculat in Anglia de exemplu si daca o pun cu numarul ala dupa masina mea de acasa poti spune ca are numar fals sau legal? Dupa legea englezeasca rulota/remorca nu are numar propriu, nu are asigurare proprie si implicit pot fi acuzat de conducere cu numere false nu crezi? Asta cu toate ca ea este ok pentru legea englezeasca dar se bate cap in cap cu legea romaneasca. In Anglia in momentul cand remorchezi cu o masina englezeasca o remorca/rulota inmatriculata in alt stat esti obligat sa atasezi numarul de inmatriculare englezesc ceea ce la noi nu este posibil. Acest fapt ma obliga sa circul cu masina de Anglia cu care tu nu esti de acord pentru a nu incalca legea si sa am probleme deci ar fi bine sa intelegi ca sunt situatii unde nu este posibil ce vrei tu. Plus ca masina respectiva este pe numele meu nu prin procuri si alte manevre si are si actele la zi, poti sa ma lamuresti cu ce te deranjaza?

Link către postare
Vizitator rica

Mda... interesanta problema ai ridicat cu placuta masinii.

Cum se procedeaza in situatia asta?

Daca dai peste un Garcea batut in cap care nu are habar de legislatie si te trage pe dreapta pana la lamurirea problemei iti strica tot concediul, planuri.. etc sa nu mai zicem de nervi tocati.

askc

Link către postare
.Vizitator...

Exista varianta sa circul cu masina de Anglia dar Adrian este impotriva lor partea buna este ca Garcea nu are ce face in situatia aia.Deci Adrian tu ce recomanzi in aceste situatii? Cum imi pot folosi rulota in tara? Apoi o sa va expun si varianta Romaneasca la situatia data sa fi cat de cat legal.

Atentie la regulament.

Multumesc.

Link către postare
Vizitator rica

@mass nu este o disputa intre tine si Adrian, nu mai luati personal discutia.

Fiecare are dreptul la opinie si la o parere personala.

Daca va contrati nu faceti nimic constructiv, din contra, mai mult stricati.

Bafta.

hi

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.