Daniel P

11-13 martie propun deschiderea sezonului..

1 postare în acest subiect de discuţie despre 11-13 martie propun deschiderea sezonului..

11-13 martie propun deschiderea sezonului..

Daniel P

In primul rând, mai e destul timp pana atunci sa se înscrie cine vrea sa vina, vreo 3 saptamâni...

In al doilea rând, cand ai promis ca ieși in week-endul respectiv, pai ieși fratele-meu,  nu te mai sucesti dupa bate vântul sau amani cu o săptămana pentru ca a postat altcineva o invitatie o săptămana mai târziu...Apropo, dacă vremea va fi urâta si atunci, amânați iar, poate faceți prima ieseala de 1 Mai...:laughing:

In al treilea, eu am rugat un moderator sa schimbe titlul topicului in "Iesire Cheia 11-13 Martie" , pentru ca nu mai are nicio legătura cu titlul inițial,  dar nu s-a sinchisit nimeni...Nu-i nimic, o sa deschid eu topic separat, dacă nu-l schimbati, poate e mai bine așa...

Si in al patrulea rând, cand postați si promiteti ceva,  fi-ți consecvenți fratilor, nu va mai razganditi si ii mai încurcați si pe alții care poate si-au făcut planuri, si-au planificat concedii pe la serviciu si nu e frumos sa le încurcam socotelile! O zi buna tuturor! nay

P.S. Va asigur eu ca se vor strânge mai mult de cele 10 echipaje care au votat Cheia! hi

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.