Daniel P

Off-camping la Cheia (PH) 11-13 martie 2016

79 postări în acest subiect de discuţie despre Off-camping la Cheia (PH) 11-13 martie 2016

Off-camping la Cheia (PH) 11-13 martie 2016

Daniel P

Dragi colegi

In perioada respectiva vreau sa va propun o ieseala off-camping la Cheia, pe platoul din dreapta inainte de intrarea in statiune...E primavara, nu e aglomerat asa cum e pe timpul verii si pana la data respectiva cred ca se va cam termina si cu topirea zapezilor,  cu gerul si speram ca terenul va fi ok sa putem intra si sa ne vedem de ale noastre...Oricum, asa cum am mai spus in alt topic, eu voi fi acolo de joi seara (10.03), indiferent de temperatura, conditii atmosferice sau alinierea astrelor.../.;

Pana acum, in afara de mine si-au manifestat intentia de a participa si colegii @ninel, @cornelsavu si @Adrian H, carora le multumesc! 

Ar mai fi ceva timp pana atunci, sa-si aranjeze fiecare ploile si sa se hotarasca sa vina alaturi de noi...:-)

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Cristian Ionita

Mi-ar fi placut o plimbare la Cheia, dar sunt novice in caratul rulotei dupa mine si pana nu invat toate smecheriile, stau mai mult pe langa "casa". Nu stiu nici macar cortul sa mi-l instalez... :ascratch:

Link către postare
Daniel P

Părerea mea e ca dacă tot fac pregătiri si plec de-acasa, sa merg la munte,  ca de câmpie sunt satul, ies aproape in fiecare week-end...si cu 60-80 km in plus nu-i un capăt de tara... /.;

Iar experiența se câștiga câte puțin cu fiecare iesire, chiar dacă e mai departe sau mai pe lângă casa...  

Toti mai avem de învățat, mereu apar noutati si niciodată nu le știm pe toate...Asta e unul din lucrurile bune pe care le aduce fiecare iesire, ca mai învățăm ceva unii de la alții ...nay

Link către postare
Dan Armeanu

Nu vreau sa fac o promisiune, dar sper sa ajung si eu. In apropierea datei respective o sa pot spune cu certitudine. Ideea ma incanta si de asemenea si compania.

A fost prea bine ultima data, ca sa nu o repetam. Ceva, ceva coniac mai gasim, carne este, buna dispozitie este........ deci, la drum!

Link către postare
Daniel P

@Dan Armeanu, mi-ar face placere sa ne revedem...aw

Poate mai facem o tocana " A la Marginimea Sibiului" ca tare buna a fost...xll

Link către postare
Sorin S

Cred ca vin si eu,  sa speram ca ne facem timp...

Link către postare
Daniel P

Se reface echipa de acum 2 saptamani, sau mi se pare mie? aw

Hai Sorine! /.;

Link către postare
Daniel P

Mai sunt 2 saptamâni pana la următoarea ieseala, timp suficient sa se decidă si nehotărâții.../.;

Haideti fratilor, curaj! Ca s-au "odihnit" destul rulotele de asta-toamna ...:smileys-camping:

Link către postare
Dan Armeanu

95 %: sunt prezent. Și nu numai. Plus încă un echipaj de la Sibiu

Link către postare
StefanCornel Gabor

Salut! Vreau sa vin si eu, sper ca voi ajunge. Este prima data cand particip la o asemenea iesire, ne vedem acolo! 

Link către postare
Sorin  Leitoiu

Stati asa!  i-mi scapa ceva si nu inteleg ....Daniel despre ce ieseala e vorba si perioada...asta ma intereseaza..Cheia am inteles dar cand ?????:ascratch:  11-13 martie ?? scuze nu am citit  titlu.Daca  pot veni ma primiti ??

Modificat de Sorin Leitoiu

Link către postare
Andreea P

Cheia 11-13.03 superok

Cu mare drag:bun-venit:, a spus tata sa nu indrazniți sa lipsiți :laughing:

Link către postare
Sorin  Leitoiu

Daca am inteles bine de la Valenii de Munte in sus , pe langa manastirea Suzana ???

Link către postare
Andreea P

Inainte de intrarea in statiunea Cheia, platoul se afla pe dreapta

Link către postare
Sorin  Leitoiu

Multumesc Andreea , hai ca m-am orientat intre timp,  eu. am 230 km de la mine pana la locatie . Hai sa vad cum stau cu timpul ....si cu banii:ascratch: am de achitat si excursia in Grecia tamp Ce mi-ar placesuperok

Link către postare
Daniel P
în urmă cu 21 ore, Dan Armeanu a scris:

95 %: sunt prezent. Și nu numai. Plus încă un echipaj de la Sibiu

Procentul de 5 % de ce depinde? biggrin 

Noi vom fi acolo, va așteptăm! xll

în urmă cu 11 ore, StefanCornel Gabor a scris:

Salut! Vreau sa vin si eu, sper ca voi ajunge. Este prima data cand particip la o asemenea iesire, ne vedem acolo! 

Mi-ar face placere sa ne cunoastem....nay

Link către postare
Cornelsavu

Nici noi nu ajungem din pacate. 

Link către postare
Draghiciu Dumitru

Daniel, pune-ma pe lista si pe mine. Eu vin de joi sau vineri in functie de cei de la Brasov care imi vor schimba puntea.

Link către postare
Daniel P

Gata nea Mitica, ne vedem acolo... xll

O sa mai facem o actualizare a listei săptămana viitoare, mai aproape de data iesirii,  pentru ca unii din colegii noștri așteaptă sa vadă cum evoluează starea vremii si in funcție de asta se hotărăsc sa vina sau se răzgândesc...  /l:

Asa cum am mai spus, voi fi acolo de joi seara indiferent de vreme ...hi

Link către postare
Sorin S

Dani, nu ajung imi pare rau. Am cursa .

Link către postare
Daniel P

Nu-i problema @Sorin S, ne vom vedea cu alta ocazie...nay

Vad ca prognoza s-a mai "îndulcit" puțin, nu mai arată așa rău ca acum 2 saptamâni.../l:

Link către postare
Draghiciu Dumitru

Asa cum am anuntat eu o sa fiu joi dupa amiaza la Cheia. Dca sunt doritori de o sararmura de peste va rog sa va pronuntati ca sa stiu cat peste sa aduc si daca sunt preferinte de un anumit peste.

Astept doritori si preferinte.

Link către postare
Sorin  Leitoiu

N-am uitat @Daniel-P de intalnire sa vad cum stau cu munca, rar , dar mai muncesc uneori si-ti dau de stire hi

Link către postare
Daniel P

Ne vedem joi seara nea Mitica, sunt la teren acum la Letca Noua ca am ceva lucrări de făcut...:ascratch:

Am vorbit mai devreme cu @StefanCornel Gabor, constănțean de-al tau care a confirmat ca ajunge vineri dimineața pe la ora 11.00...

In ceea ce privește saramura,  las la aprecierea ta ce fel de peste si cât, noi n-avem preferințe, adoarme pestele, oricare ar fi el...:laughing:

@Sorin Leitoiu, nu stiu ce sa zic cu munca ta, noi va așteptăm cu drag si cu foarte mare placere alături de noi...xll

PS  Sa nu uiti Sorin sa iei cu tine si icrele alea bune cu ceapa!  :laughing:

Modificat de Daniel-P

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.