Sorin  Leitoiu

SOS Probleme caroserie rulota

13 postări în acest subiect de discuţie despre SOS Probleme caroserie rulota

SOS Probleme caroserie rulota

Sorin  Leitoiu

Doresc sa ajut un coleg din Braila care are urmatoarea problema la rulota .Problema in mare parte datorata faptului ca 2 ani de zile a stat  pe loc cu ea si cred ca a putrezit, motiv pentru care prin intermediul vostru sa-i ghidam pasii la solutionarea problemei.

Va cer sfatul si indrumarea mai mult, deoarece mai mult ca sigur eu voi efectua lucrarea .

20160225_120107.jpg

20160225_120114.jpg

20160225_120335.jpg

20160225_120125.jpg

20160225_120229.jpg

20160225_120235.jpg

20160225_120244.jpg

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Sorin  Leitoiu

Ce vedeti este desprinderea panourilor din partea dreapta si o exfoliere in interior, ruptura a panoului interior in zona geamului frontal.

Link către postare
Marius George

Cam urat ce se vede din poze tamp.

Este ceva de munca si nu stiu daca mai renteaza ca sa zic asa.Trebuie facut un calcul cat ar costa reparatia si cat este valoarea rulotei.Pare destul de batranica si cred ca mai are si alte probleme daca in fata arata asa de rau.

Link către postare
Sorin  Leitoiu

Rulota este a unui bun prieten care este un mare , , LENES " .Are  60 ani si 120 kg. Rulota o va folosi la pescuit si nu va face distante mari cu ea.Ma gandeam ca zona respectiva sa o invelesc cu fibra dupa ce o slefuiesc sa aiba o aderenta , iar fibra sa o pun pe o suprafata mai mare ....ca o curea ....sa infasor zona  respectiva si pe afara si pe dinauntru . Ma mai gandesc si eu.., el se misca tare greu si nu are nici stabilitate economica:ascratch: Mai mult o sa fie o carpeala decat o reparatie  doh

Link către postare
Daniel P

@Sorin Leitoiu Părerea mea e ca nu mai merita reparata... :ascratch: radiata si la fier vechi si cu ce mai pune își poate cumpara una mai ieftină pentru pescuit... j;[

Link către postare
Eugen David
18 minute în urmă, mario a scris:

Sorin nu prea merge ca este afectata si structura de rezistenta si se misca din toate incheieturile. Trebuie desfacuta interior si schimbat lemnul putrezit, iar in exterior data sina jos si schimbat siliconul.

Intr-un sfarsit sunt de acord cu ce spune colegul !

Apropo, daca tot vrei sa ajuti pe cineva, apai fao, nu te fa doar ca o faci!

Desfa prin interior, schimba ce-i de schimbat la structura de rezistenta, apoi refa din nou peretele (lipeste izolatia veche ori inlocuieste-o daca-i cazul si apoi placajul interior)!

Ca dureaza ceva timp si implicare! Asta este!

Spor la treaba! superok

@Daniel-P Am vazut altele in stare mult mai proasta si le-au refacut! Cel putin asta-i doar un colt "vatamat" dupa cum spune colegul!

Dar totul depinde de proprietar si de posibilitati, nu doar de "aspiratii"!tamp

Link către postare
TEODOR

Mult nu cred ca ar putea sa coste, dar este ceva de munca.Ce poate sa coste atat de mult daca o reparati voi?

Link către postare
Sorin  Leitoiu

Multumesc de raspunsuri stimati colegihiDaca nu vroiam sa-l ajut nu va ceream ajutorul.Acum voi mai face si eu o reevaluare a situatiei si vad cum ma pun la treaba.Sincer eu luam alta rulota si terminam balciul. Ma duc sa mai beau o cafea si ma gandesc:smileys-coffee::ascratch:

Link către postare
Laurentiu

Se repara. Trebuie insa desfacut si refacut tot panoul fata. Infiltratia este ajunsa pana la fereastra. Se demonteaza sinele de jur imprejur, se da jos geamul, apoi panoul. Mai trebuie placaj, sipci de lemn, mastic pentru reizolare, holsuruburi, coltare si alte maruntisuri. Materialele nu sunt foarte scumpe (trei patru sute lei) insa este multa, multa munca daca vrei sa iasa ceva de calitate si durabil.

Link către postare
Sorin  Leitoiu

Multumesc in continuare de sprijin, am discutat cu propietarul si in cateva zile sper sa ne apucam de treaba.

Materiale  sigur vom gasi si  pe parcurs in functie de problemele ce vor aparea ne mobilizam si vom gasi idei:-):-)

Link către postare
Mihai Dura
  1. Si eu zic ca se rezolva daca va straduiti reusiti cu costuri minime
  2. Am vazut aici pe forum lucrari m-ai nasoale
  3. Nu trebuia lasata sa se deterioreze asa de mult
  4. Spor la treaba ca incepe sezonul de pescuit.

Link către postare
Adrian1975

@Sorin Leitoiu, sa faceti poze cat de multe, si sa le postati, ca sa vedem si noi lucrarea.

Link către postare
Sorin  Leitoiu

Fiti fara grija ca am sa punhi

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.