Bogdan Ionut

Intalnire rulotisti din Galati !

3 postări în acest subiect de discuţie despre Intalnire rulotisti din Galati !

Intalnire rulotisti din Galati !

Bogdan Ionut

Salutare in primul rand la toti rulotistii din GALATI! Am luat aceasta hotarare(intalnire rulotisti), pentru a putea sa ne cunoastem mai bine si nu in ultimul rand sa vedem daca putem forma o echipa unită si frumoasa avand cu totii un hobby comun....RULOTISMUL!

Cine doreste sa participe la aceasta intalnire a colegilor isor din Galati sa ma contacteze la 0745387098.

Precizez ca aceasta intalnire este benevola si nu obligatorie. In functie de doritori vom stabili o data de comun acord!

P.S. am cunoscut deja personal pe Costica Vasiliu+Sorin Dandes+Sarghi Ionut si le multumesc pe aceasta cale deoarece am invatat de la ei si am primit sfaturi utile referitor la acest hobby al nostru RULOTISMUL intr-un timp foarte scurt , si nu in ultimul rand de mare ajutor pentru  mine este acest forum care a fost punctul de plecare !

Multumesc tuturor colegilor isor de aici pentru primirea frumoasa si multumiri, colegului Viorel pentru sfaturi!

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Viorel C.

Sper sa va uniti si sa realizati un adevarat grup de rulotisti din zona Galati si nu numai.

Mult succes!

Link către postare
Bogdan Ionut

Acesta este si scopul intalnirii noastre!  pentru a ne cunoaste mai intai, dupa care la final concluzionam....suntem sau nu pe aceeasi lungime de unda!

Va doresc o zi cat mai frumoasa dragi colegi hi

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.