Laurentiu 33 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 Tot căutând si încercând diverse soluții de a curata plasticele existente in rulota, unele cu efecte catastrofale, am găsit una ieftina si la indemana, polishul auto. Nu strica, înlătura toată mizeria si lăsa in urma un luciu aspectuos. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 De Cif pasta am auzit si eu ca-i tare buna Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2016 @TEODOR și cu mine am încercat cu CIF. Sperăm ca situația să se îmbunătățească și mai mult, dacă vom folosi sau vom încerca polish-ul auto. Așteptăm cu interes părerile voastre, ideile și rezultatele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
AlexP 20 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 Salutare, eu folosesc cu succes WD-40. Prima oara nu a fost fabulos dar a doua oara deja s-a observat o mare diferenta. Eu l-am folosit pe aparatorile rotilor si pe capacul de la portbagaj care erau matuie rau, acum stralucesc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 26 Iulie, 2017 De la mafra.ro folosesc la golf si ok.Pulimax curata si Tratament 3 in 1 reda starea originala.Comanda minima era 100lei. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri