Irinel Pivniceru

Mufa antena tv exterioara

6 postări în acest subiect de discuţie despre Mufa antena tv exterioara

Mufa antena tv exterioara

Irinel Pivniceru

Va salut am si eu o intrebare... La rulota mea swift challenger 470 se am sub minibar langa priza 220v , buton ventilator, si o priza de 12 v cu o mufa antena tv... Unde duce acel cablu de antena? Pe exterior sau interior nu am gasit nimic..

va multumesc!

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ciurea Sorin

Salut Irinel

daca rulota are in dulapul de haine tija pt ridicat antena terestra firul se duce direct la receptorul antenei, dar mai sunt modele care au

firul tras in fata la lada de accesorii(apa, gaz...)pentru antena externa,  uita-te si sub rulota in fata langa cadrul rulotei.

Toate cele bune!

Link către postare
Andrei Urucu

Daca ai antena fixa ( modelul rotund ), cauta prin dulapurile de sub antena, trebuie sa ai un amplificator de semnal electric. Acolo se duce firul respectiv, si din aplificator iese prin plafonul rulotei direct la antena 

Link către postare
Irinel Pivniceru

va multumesc frumos..... insa nu am nicio antena si nicio gaura in plafon ca si cum ar iesi vreo tija din dulap .....in lada de accesorii nu am niciun cablu , sub rulota langa cadru de asemeni nimic ....

Link către postare
Ciurea Sorin

Salut Irinel,

am revenit si sigur daca nu ai antena montata de tv rulota este cablata cu acest accesoriu,  iar cablul este lasat intre plafon sigur undeva langa dulap.

Din constructie este tras si fir de curent la trapele de deasupra pentru a putea alimenta cu curent daca montezi o trapa cu ventilator.

Este pe net manual pentru rulota ta si se vede pe schita mai multe cablari aditionale printre care si firul de antena tv.

Daca vrei sa-ti montezi antena e mai simplu cu un suport pe axa carligului o parabolica si un receptor cu o cartela preplatita care o poti folosi si acasa.

Toate urarile de bine!

Link către postare
Irinel Pivniceru

Multumesc frumos .....o sa caut manualul si ma documentez

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.