Liliana

Salutari de la malul marii!

22 postări în acest subiect de discuţie despre Salutari de la malul marii!

Salutari de la malul marii!

Liliana

Sunt Elena Liliana Siriteanu,  locuiesc in Constanta si, atat eu cat si familia mea, suntem mari iubitori de drumetii. Pana acum ceva vreme plecam cu cortul doar ca, datorita schimbarilor de clima nu mai suntem chiar atat de siguri ca, intr-un viitor nu foarte indepartat, va mai fi o idee buna sa dormim la "usa ursului" fara sa tremuram cu tot cu cort si cu saci de dormit chiar si in plina vara. Prin urmare, atat eu cat si sotul meu, ne gandim tot mai serios sa ne achizitionam o rulota. Marturisesc ca initial eu ma gandisem la o autorulota (ma sperie gandul cum se pot lua curbele cu o rulota calare dupa tine...) doar ca am realizat ca ar fi mai rentabila rulota fiindca o poti parca intr-un loc sigur si apoi poti pleca in stanga si in dreapta cu masina.

Daca gresesc, corectati-ma, va rog, chiar as dori sa aflu opinii pro si contra de la cunoscatori."rulota vs. autorulota". :)

Avem o masinuta Suzuki Swift si am fi interesati de o rulota suficient de incapatoare care sa nu necesite permis cat. E (nu gresesc, sper!), confortabila si....tineti-va bine, ieftina. 

Cred ca ma veti da in suturi afara de aici cand veti citi pretentiile mele.... Problema e ca suntem doi bugetari cu un fiu care din toamna va intra a XI a deci meditatii, etc etc ...tot tacamul care ne va costa destul, cum bine stiti. 

Indiferent de reactia voastra, ma bucur sa fiu printre voi, sa invat tot ce inseamna a fi rulotist/a si, cine stie, tot aici, cu ajutorul vostru, sa imi gasesc rulota mult-visata. :) 

Distribuie această postare

Link către postare

Marian Popa

Bun venit alaturi de noi Liliana ! superok

Link către postare
Cornel Mihailescu

Bine ai venit printre noi @Liliana
----------
()|------------lma
Vacante placute :sr:

Link către postare
Liliana

Dragilor, am intrat si eu pe site-ul baietilor din Cluj (site luat tot de pe forum) si am vazut ca preturile sunt relativ mici. Am mai vazut ca au fost forumisti care si-au cumparat rulotele de la ei.... deci este oare posibil ca sa coste o rulota SH 4000 de euro? (eu recunosc ca ma gandeam ca va trebui sa scoatem din buzunar cel putin 6000 ....) 

Ca am citit si de tepari/samsari si mi s-a ridicat parul pe mine. 

Revin dupa ce citesc tot forumul ca e stufos.. Dar recunosc ca imi si place ceea ce citesc.

Nu vad insa pe nicaieri un topic "Rulota vs. autorulota"..... 

Cand ajung acasa o sa ma uit pe talonul masinii mele ca sa vad ce greutate ar trebui sa aiba rulota ca sa o pot urni de pe loc si sa nu ma fugareasca din spate melcii.

Prin urmare..va voi mai bate la cap asa ca rogu-va nu aruncati cu oua si fiti ingaduitori.

Va multumesc anticipat! :)

Link către postare
Andrei Urucu

:bun-venit:

Link către postare
Drinovan Ovidiu

Bun venit in comunitate!bun-venit

Referitor la ce alegere sa faci gasesti aici un topic Rulota sau Autorulota? (cautand cu functia de cautare din dreapta sus)

Pot spune, ca daca esti cu rulota si ai gresit drumul o intorci mai greu, daca nu o dezlegi de la cui, iar la autorulota o fi mai usor.

La rulota poti folosi masina zi de zi, iar la autrorulota, doar uneori, platind si pentru ea taxele si impozitele aferente, ca la o masina normala.

Link către postare
Razvan Marinescu

@Liliana -Bun venit in frumoasa noastra comunitate!:sr: Nu te arunca la prima rulota vazuta-prima achizitionata! Citeste cu atentie topicurile de pe acest forum , pe mine unul m-au ajutat enorm in gasirea rulotei mult visata .  Nu te sfii sa intrebi - suntem aici sa te ajutam .hi

Vezi si la Intiilniri in Dobrogea- topicul" Rulotisti din Constanta" , suntem ceva membrii  , toti gata sa te ajute , cu un sfat o indrumare etc. superok

Link către postare
Viorel C.

bun-venit

Bun venit alaturi de noi!

:sr:

Link către postare
Costica V.

bun-venit   :bun-venit:

Link către postare
Radu Ionescu
  La 5/13/2016 la 13:22, Liliana a scris:

.... deci este oare posibil ca sa coste o rulota SH 4000 de euro? (eu recunosc ca ma gandeam ca va trebui sa scoatem din buzunar cel putin 6000 ....) 

Arată mai mult  

depinde de pretentiile pe care le ai de la ea si de an de fabricatie. Gasesti si muuuult mai jos ca pret. Eu, de pilda, am dat pe a mea 1200 eur ( dar n-are baie, nu mi s-a parut obligatorie, campingurile in general au grupuri sanitare foarte bune, iar off-camping merge si o toaleta mobila intr-un cort de dus), in schimb are 4 locuri de dormit si e usoara. Am un prieten care a dat pe ea 1700 eur, tot usoara, cu baie dar cu 3 locuri. Si un var care a dat 1300 eur, 3 pers. Toate achizitionate anul trecut, ani de fabricatie intre 85-92.

PS. DOar azi am vazut un anunt de la cei din Craiova cu una de 1990 eur

Modificat de Radu Ionescu

Link către postare
Gabriel Schuster

Defineste cateva cerinte minime pe care le ai pentru rulota si vei fi ajutata de cei de aici sa gasesti ceva potrivit. Beietii de la Cluj sunt foarte seriosi si au rulote bune, verificate si fara probleme. Eu si alti prieteni am cumparat de la ei si i-am recomandat mereu.

In ceea ce priveste masina, cred ca este prea mica pentru a tracta o rulota, mai ales daca are motor pe benzina. Ce scrie in talon la masa maxima ce o poate tracta?

Link către postare
Sorin  Leitoiu

@Liliana:bun-venit:bun-venit

Sunt multi colegi care ar putea da sfaturi excelente , dar depinde ce vrei .

@Viorel avand state vechi in meserie si vazand lumea mai des ca noi ar putea fi un ghid bun in alegerea ta.

Link către postare
Valentin Busca

Bun venit !

Nu raspund prea des dar incearca sa concretizezi ce anume vrei. Rulotă sau camper, de aici discutam de alcov ( camper, motorhome, masardato ) , integrat, semintegrat sau camper_van.

Intentionezi sa faci city brake , pleci la sky , in tara sau vrei să iesi si vest.

Dacă cauti găsesti răspunsuri pertinente. Ca exemplu ...........pot sa îti dau detalii pe mail , PM sau telefonic.

Criteriul , motivul pentru care am camper este ca ai mei dorm in pat in timpul mersului. Confortul nu se discuta.

Plec in 5 minute de unde sunt campat.

Nu calez , nu ma lupt sa pun dreaptă rulota , este nevoie o îndrept deplasind camperul sau dacă îmi este lene ma joc cu presiunea din perne.

Dacă nu reusesti să găsesti toate raspunsurile , inteaba.

Link către postare
Daniel P

Sărut-mana @Liliana si bun venit alaturi de noi in aceasta comunitate! bun-venit

Referitor la ceea ce vrei sa achizitionezi citește cu atenție paginile forumului si daca mai ai lucruri de lămurit,  deschide un topic separat si întreaba acolo...cu siguranță te vom ajuta... /.;

Succes! superok

Link către postare
Ciurea Sorin

Sarut-mana Dna.Liliana si bine a-ti venit printre noi,

eu am trecut prin toate stadiile de la cort in Vama, Navodari.. o rulota mica atunci cand eram cu copiii mici, rulota mai mare cand au crescut copiii, iar acum cand copiii nu mai vin cu noi,  am trecut la autorulota.

Depinde de posibilitatile financiare si de felul cum doriti sa o folositi , pentru ca sa o iei numai pentru concediu dupa care sa o parchezi in spatele casei nu se merita,  iar cum spuneau colegii mei, este necesar sa corelezi masina cu rulota .

Cred ca daca doriti o rulota, in Ardeal sunt mai ieftine , dar va  puteti uita pe saituri si sa va alegeti direct de la proprietar , dar repet sa  aveti si cu ce o trage.

Alegerea este numai a dvs.dar daca va putem ajuta , va ajutam cu placere !

Va asteptam la intalnirile noastre !

Toate urarile de bine !

Link către postare
Mina Ionel

bun-venit@Liliana:sr:Suntem câțiva de la malul mării... Multe sfaturi utile vei găsi cu siguranță în acest forum. Succes în căutarea căsuței cu roți !

Link către postare
Bojoaga Theodor

bun-venit

Link către postare
Dumitrov Daniel Andrei

bun-venit

Link către postare
Dan Susanu

bun-venit

Link către postare
CristianG

bun-venit()|

Link către postare
Daniel Niculae

bun-venit

Link către postare
Gabriel.Gabriela

:bun-venit:

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.