Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2016 Cand fiica mea a inceput sa cumpere tablouri pentru decorarea casei, mi-am zis ca si eu pot picta straduindu-ma putin, si asa cu ore multe de privit tutoriale pe internet, cu ajutorul unui curs online in interiorul unui grup inchis, in ultimii doi ani am pictat zeci de tablouri in culori acrilice, abordand mai multe tehnici si teme. Subiectele preferate sunt: florile si peisajele, 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2016 Se pare ca avem un adevarat artist printre noi Succes in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2016 (modificat) Multumesc Viorel, e departe pana acolo.. Modificat 27 Iunie, 2016 de Alexandru Marin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2016 De ce crezi ca este departe? Pune-ma pe mine sa fac asa ceva Acesta este un talent si nu cred ca trebuie sa fi modest. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2016 Am uitat, mai fac si unele decoratiiuni asa zisele hand made-uri, 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2016 @Alexandru Marin foarte frumos !Succes pe mai departe Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2016 Foarte frumos, chiar ca e pasiune si relaxare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2016 (modificat) In ultima ora, Daniel-P a scris: Foarte frumos, chiar ca e pasiune si relaxare! în urmă cu 10 ore, Sorin Leitoiu a scris: @Alexandru Marin foarte frumos !Succes pe mai departe Amabilitati pentru care multumesc, sambata am trecut prin Braila, daca ne vedeam iti daruiam unul, Modificat 28 Iunie, 2016 de Alexandru Marin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2016 în urmă cu 11 ore, Viorel a scris: De ce crezi ca este departe? Pune-ma pe mine sa fac asa ceva Acesta este un talent si nu cred ca trebuie sa fi modest. Artistii sunt creatori recunoscuti de un public larg, pretuiti, cotati in cataloage, oricum generozitatea ta ma bucura mult, tu faci alte lucruri pe care eu nu le pot face, pentru care te invidiez pozitiv, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 30 Iunie, 2016 Pentru ca m-a fascinat delta am incercat doua picturi cu aceasta tema, ..pozele nu sunt reusite, tableta s-a cam dus, 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Iulie, 2016 Foarte frumoase, ai toata admiratia si respectul meu pentru pasiunea ta ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 (modificat) Surpriza pentru Eugen David parfum de esenta tare, o mica recompensa pt.ajutorul dat pana acum, in mai noua mea pasiune, ..rulotismul, Modificat 23 Iulie, 2016 de Alexandru Marin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Tot ce ne-ai aratat este frumos , picturile , decoratiunile, fiecare din noi avem ceva nativ in noi , tu ai descoperit latura frumoasa, creativa a ta , BRAVO ! FELICITARI! Ce este frumos si la DUMNEZEU ii place, d-apoi mie care sunt slujitorul credincios al lui ! Multumesc ca mi-ai delectat ochii cu aceste lucruri frumoase.Toate urarile de bine! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Esti amabil si generos cu aprecierile, toate viata mea mi-au placut provocarile, mereu am fost in competitie cu mine si cu timpul, ma bucura ca am descoperit acest forum, oameni minunati , personalitati multe si diferite, am descoperit si intalnit un prieten, cel putin sper eu, ma refer la EugenDavid, apreciez postarile tale, sper sa ne intilnim, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 Asa este stimati colegi, ca unul ce l-am cunoscut personal , pot spune fara falsa modestie caci @Alexandru Marin este un om deosebit, un coleg de incredere, cum se spune-n popor" un om cu 2 maini drepte" in detrimentul unora care le au ambele "pe stanga"! Merita toata lauda si respectul! Este o onoare sa ai in jurul tau asa oameni! In drumul meu de la Oradea/Felix catre Baile Herculane l-am vizitat si acasa, ocazie cu care ne-am cunoscut reciproc familiile! Dar nu doar atat, a urmat o saptamana la 7 izvoare Herculane impreuna unde ne-am cunoscut mai bine, dovada ca am planuit un concediu impreuna, concediu ce v-a incepe pe 30 iulie despre care-am scris pe forum si unde am invitat colegi doritori sa ne-nsoteasca! Cu ocazia intalnirii noastre am primit "regalo" vorba italianului si anume, un tablou reprezentand un peisaj pe care l-am ales personal din multe tablouri vazute! Tabloul l-am pus in rulota la loc de cinste, pe peretele opus fiind un crucifix, care desii este catolic nu ortodox reprezinta pentru mine si familia mea patimile lui Isus Hristos si credinta-n Dumnezeu nu cultul/religia! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 (modificat) Ne admiram reciproc modestele noastre priceperi, suntem doi oameni care pun suflet in ce fac, de foarte multe ori fac ce le place, generozitatea cu care oferim , modul asemanator in care privim viata si oamenii din jurul nostru ne apropie si ne fac sa ne simtim bine impreuna, Eugen esti un OM minunat, Modificat 24 Iulie, 2016 de Alexandru Marin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 (modificat) Si daca tot vorbim de intrajutorare, uite cum pentru tine am achizitionat de la Focus sat un echipament complect cu functionare la 12 v, dar si a unui televizor cu led tot la 12 v, astazi am facut probe si reglaje! Scuze de off-topik, dar se leaga oarecum discutia! Functionarea echipamentelor atat prin intermediul alimentatoarelor 220/12 v, cat si direct la 12 v! Proba am facut pe ambele televizoare si echipamente, instantaneu dar si separat! Problema este ca pe cardul meu au expirat cele 30 de zile cu valabilitate (trebuie sa reancarc pana plecam), pe cand pe cartela ta programele active avand 3 luni bonus din cele 5 valabile se apropie de 200. Concluzia, dupa cum se vede si-n poze? Sunt ok! Apropo, trepiedul pentru antena este cadou din partea "casei David"! Cateva poze: Sa folosesti cu placere echipamentele! Apropo, ziceai de canale cu desene animate pentru nepotei, sunt cred 10 incepand cursiv de la 101... "No acum cum stau lucrurile"? Care-i al meu si care-i al tau? "Care-i ursu', care-i laba? Care-i baba, care-i treaba"?.... Si ca sa "fie treaba, treaba" ! Imi adusesem aminte ca mai aveam stykere! Modificat 24 Iulie, 2016 de Eugen David Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 Acum intelegi si tu de ce dintre toti cei de pe forum am ales omul, colegul, prietenul David Eugen, multumesc, .. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 24 August, 2016 Daca e pasiune si relaxare am mai realizat cate ceva, retusuri, sper sa va placa, soba tot nu am reparat.. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 (modificat) Lucrari care cer retusuri.. Modificat 18 Septembrie, 2016 de Alexandru Marin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 (modificat) Salutare acum vad si eu acest topic. ( scuze ca asa tarziu ) Felicitari si stima pentru un adevarat artist. Am observat ca din mainile tale ies adevarate minuni . Eheee @Eugen David asta e arta nu 3 oua in tigaie cu care ma agit eu pe ...Master -Chef Felicitari inca odata Alexandru Marin. Modificat 18 Septembrie, 2016 de Cornel Mihailescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Doamne ce-mi place penultimul tablou! Fain de tot! Felicitări @Alexandru Marin! @Cornel Mihailescu, colegul nostru are o mare pasiune pentru arta/pictura si nu numai! La Tasnad pleca de la strand si ce crezi ca făcea? Era la rulota si picta! Are o foarte mare "viteza" in a face asta, adevarul ca o face cu dăruire si pasiune! Bunăoară i-a facut o pictură colegului @Ciurea Sorin la care am vazut cat a lucrat! Vorba ceiia , artă, îndemânare si pasiune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Ce colegi amabili sunteti, pentru laudele foarte generoase la prima intalnire va rdaruiesc cu drag unul fiecaruia, cu eusit@Eugen David sper sa ma intalnesc curand pentru un schimb de , , abilitati, , pentru @Cornel Mihailescu pregatim ceva de , , profil, , Am incercat sa postez poze cu tablourile neterminate aprox 4o, pentru sugestii dar nu am reusit..poate la o iesire de toamna la Tasnad finalizam si oferim cadouri prietenilor rulotisti, pasionati, .. Prietenul @Ciurea Sorin va fi cu noi daca ne hotaram, a promis-o la o discutie telefonica, si asa cum l-am cunoscut e un om de calitate deosebita.. @Cornel Mihailescu am observat mestesugul tau, daca ne vom intalni sper sa facem lucruri frumoase pentru noi si colegi, si tu esti f.bun in preocuparea ta, felicitari. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 Confirm cele spuse de colegul Marin , tabloul de la tine e la loc de cinste in casă ff.frumos, eu l-am ales dintre o mulțime de alte tablouri frumoase, dar sper să ne întâlnim din nou în formație si poate de ce nu și cu alți colegi! Încă o dată MULȚUMESC pentru darul primit Marin ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2016 In ultima ora, Alexandru Marin a scris: Ce colegi amabili sunteti, pentru laudele foarte generoase Apropo, nu sunt nicidecum laude, ci adevar! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri