Petre S 116 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Avand in vedere ca au trecut destui ani de cand rulota pe care o detin a iesit de pe portile fabricii constructoare, am decis ca îi trebuie un up-date. Zis si facut, cu ajutorul unui bun prieten rulotist am revopsit plafonul rulotei si am reanprospatat dungile si siglele de pe rulota. Ce a iesit se va vedea in urmatoarele fotografii: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Petre, arata SUPER, felicitari !! Ce tip de vopsea ai folosit la plafon ?Siglele le-ai revopsit sau le-ai refacut. Din ce?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 (modificat) La plafon (alb mat) ca si la dungi (lucioasa) am folosit vopsea la spray, iar siglele au fost facute la o firma de publicitate. Modificat 23 Iulie, 2016 de petre s Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2016 Multumesc ptr. informatii si promptitudinea raspunsului !! Asta vreau sa fac si eu in vara asta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 A iesit super!! Dar nu observ niciun sticker cu forumul, nici pe rulota, nici la numarul de inmatriculare Probabil inca nu te-ai intalnit cu @Daniel-P, datorita acestor perioade de concedii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 Frumoasa lucrare!!! Felicitari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicusor Gheorghe 0 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 Felicitari ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 Bravo Petrica, felicitari pentru ce lucrare ai realizat! Ne intalnim saptamana viitoare dupa ce revin acasa sa-ti dau stickere, sau daca vremea se strica la munte asa cum se anunta, ma intorc de miercuri si raman la Letca Noua pana sambata... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 24 Iulie, 2016 (modificat) Multumesc tuturor pentru aprecieri! Astept reantoarcerea din co a colegului Daniel-P pentru a monta stikerul pe rulota. Modificat 24 Iulie, 2016 de petre s Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2016 @petre s , dupa mult suflet in munca depusa a iesit ca noua! Felicitari! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adi Aloman 93 Semnalează Publicat 13 Decembrie, 2022 La 7/23/2016 la 20:48, Petre S a scris: Avand in vedere ca au trecut destui ani de cand rulota pe care o detin a iesit de pe portile fabricii constructoare, am decis ca îi trebuie un up-date. Zis si facut, cu ajutorul unui bun prieten rulotist am revopsit plafonul rulotei si am reanprospatat dungile si siglele de pe rulota. Ce a iesit se va vedea in urmatoarele fotografii: Salutare! @petre s, vreau si eu sa vopsesc/schimb stikerele de pe o rulota Knaus si sunt curios cum s-au comportat in timp. Au rezistat, s-au deocolorat etc? Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri