Teo Paul 2 Semnalează Publicat 5 August, 2016 Sunt crescator de pisici rasa British shorthair, am cunostinte in domeniu. Cresc (mai putin activ decat pisicile) catei rasa Scottish terrier. Am si un exemplar de centrasiatic. Daca aveti nevoie de vreun sfat si cunosc, va ofer cu placere informatii. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 16 August, 2019 Nimeni din 2016? Din câte știu rulotistii sunt iubitori de animale. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.854 Semnalează Publicat 16 August, 2019 30 minute în urmă, Adam Adrian a scris: Nimeni din 2016? Din câte știu rulotistii sunt iubitori de animale. Asa-i, dar suntem.... tacuti. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 16 August, 2019 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 Am si eu 2 "soparlani", un Bullmastiff si un Buldog Francez Bullmastiff - femela Buldog Francez - mascul 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.369 Semnalează Publicat 7 Noiembrie, 2019 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Cei doi westie rulotisti 5 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Si noi Australian rulotist: 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 Inca nu l-am invatat in rulota ....in masina are locul asigurat.Momentan probam haina de iarna ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 8 Noiembrie, 2019 6 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri