Eugen David

Un rulotist hunedorean

7 postări în acest subiect de discuţie despre Un rulotist hunedorean

Un rulotist hunedorean

Eugen David

Va salut din nou!

Sa intamplat sa-mi fie sters profilul, asa ca din nou va spun DAVID EUGEN ma numesc , prietenii imi spun DEVYS, am inca 57 de ani pensionar , recasatorit dupa decesul sotiei (DUMNEZEU s-o odihneasca ) cu o fica si un nepotel de 1 anisor si 3 luni. Pasionat de masini, natura si biciclete. Pacat ca venitul nu este pe masura. Stau langa Calan / HD, si de anul trecut am o rulota CARAVELAIR PALMA 420. Nu stiu cat de buna s-au rea este dar mie-mi convine, vad ca nu prea spuneti nimic de frantuzoaice, nu are baterie si sistem de incarcare in ea, dar sunt in studiu si cu ajutorul vostru, sfaturi bineanteles am so rezolv. Am si un A4 TDi , 116 cp euro 3 cu care incerc sa o plimb. In ce masura voi reusii? Voi vedea!

Dupa cum am mai spus si inainte ma bucur ca fac parte din acest forum si va multumesc!

Drumuri bune si numai de bine sa dea DUMNEZEU sa avem! nay

Distribuie această postare

Link către postare

Eugen David

Ura ! sn . mqq Am  w;? si am reusit ! xp/ . Inca o data  nay . Doamne ajuta ! xll Va salut  qq ! :-).

Link către postare
Viorel C.

Bun venit pe forum!  wcm

Toate cele bune!

nay

Link către postare
Eugen David

Conform expresiei " Dati Cezarului ce-i a Cezarului si lui Dumnezeu ce-i a lui Dumnezeu! Si eu trebuie sa-mi dau "darea de sama " referitor la " scula " mea si o voi face intr-o zi! Deocamdata mai stau, nu am pozele necesare pun aici una ce o detin  ()|... numai de bine!

RULOTA_SI_SFARSIT_DE_AUGUST_IN_ITALIA_158.jpg

Link către postare
Vizitator rica

Frumos agregat.

Fa-i un topic separat si pune acolo poza si spune mai multe depte scula din dotare.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.