Vizitator

Iesire week-end 1/2/3NOV2013

5 postări în acest subiect de discuţie despre Iesire week-end 1/2/3NOV2013

Iesire week-end 1/2/3NOV2013

Vizitator

Daca in acest week-end sunt ocupat cu o aniversare la care nu pot sa renunt, pentru week-end-ul urmator va propun o iesire la Cotofenesti (jud.Prahova).

Localitatea se afla pe drumul DJ102 Ploiesti - Plopeni - Slanic cu aprox. 10Km inainte de Slanic Prahova.

Camparea se va face in curtea unui foarte bun prieten de-al meu care de curand a devenit rulotist si care vrea sa amenajeze acolo pentru anul urmator si o zona pentru rulote.

In partea din spate a curtii este deja construita o vila ce se poate inchiria in orice sezon, asadar este o locatie unde pot merge grupuri in care nu este necesar sa fie numai rulotisti.

Pentru acest week-end intrarea/camparea va fi ZERO  sau MOKA, este invitatia si placerea proprietarului de a ne vedea acolo si de a-si face o idee despre cum se pot organiza mai bine rulotele pe teren, ce nevoi sunt si solutii de rezolvare a lor se pot aplica.

Putem beneficia de apa de la robinetul din curte, si la nevoie putem trage si un fir de curent pentru cei care este imperios necesar, restul ne vom descurca cu bateriile din dotare sau cu generatoarele.

Toti cei care sunt interesati sa isi anunte prezenta aici si sa ma sune pentru detalii traseu.

salve

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ninel

])] Buna seara Dl. Adi unde anume la Cotofenesti? Este aprope de mine sunt vreo 10 km din plopeni as veni si eu. Cine mai vine? Veniti cu rulota? xll wx

Link către postare
Vizitator

Salut Ninele,   salve

Este undeva pe langa podul care a tot fost in reparatii.

Deocamdata vin eu, Cristi Stoica, Mihai Tanase si s-ar putea sa mai vina Marian Ciocan cu un amic de-al lui.

Asa cum am spus si mai inainte, pentru detalii despre locatie nu aveti decat sa ma sunati.

superok

Link către postare
Vizitator

In momentul de fata, in afara de mine, cei ce vor veni cu siguranta acolo sunt urmatorii:

- Ionel si Florentina Generalu

- Cristi si Gina Stoica

- Victor si Irina Sava

- Mihai si Mioara Tanase

- Gica si Gabi Papuc

- Ninel , Mihaela si Pitiku

Pe langa acestia mai sunt inca 3-4 echipaje de nehotarati .

Asadar, cei ce vor dori sa vina ii rog sa isi anunte prezenta ca sa organizam judicios rulotele.

Multumesc!

Link către postare
Vizitator

Pentru a nu iesi din tipare am facut si de acesta data un mic slide cu cateva dintre pozele prinse in aceste trei zile.

Am avut o vreme excelenta pentru un inceput de noiembrie sn, si pentru ca ne-am simtit bine am stat pana luni dupa-amiaza.

Locatia este pentru prima data "calcata" de rulote si cel mai probabil de la anu' va fi inclusa in circuitul turistic ca si camping de rulote.

Pentru ca Nutzi , sotia mea , va aniversa la sfarsitul lunii implinirea a 50ani , am facut o mica petrecere cu rulotistii acum cat timpul ne-a permis.

Cu toate ca am fost in jur de 20 de persoane am reusit cam de fiecare data sa-i adun pe toti la masa , ceea ce este un lucru bun dat fiind faptul ca din experienta anterioara era foarte greu de reusit acesta "performanta".

Ne-am simtit excelent si tin sa multumesc tuturor celor prezenti, fie ca au venit cu rulotele fie ca au venit doar in vizita.

Deasemenea ii multumim si lui Seban Moldoveanu pentru faptul ca ne-a pus la dispozitie locatia si pentru ca ne-a "sprijinit" cu apa si curent.

[embed=425, 349]

[/embed]

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.