Mihaela B

Mancaruri cu gust in aer liber

11 postări în acest subiect de discuţie despre Mancaruri cu gust in aer liber

Mancaruri cu gust in aer liber

Mihaela B

Buna seara, ma intreb ce mancati voi bun cand iesiti in natura, cu rulota.

Si nu e vorba de cine si de ce bani dispune pentru alimente, toti probabil dintre voi faceti gratar,

Mi s-a parut dragut cand v-am descoperit, citeam cum cineva in prima noapte cu rulota, fiind obositi, au plecat la culcare pe la 9 -10, si s-au trezit din somn ca bate cineva la usa.

Binenteles ca s-au speriat si cand colo ce sa vezi, erau vecinii cu o portie de tochitura parca.

Am citit tot la voi ca la lemne e mai buna mancarea, si mai ales in aer liber.

As cumpara rulota din cauza pozelor, unde stati in jurul focului, cu un ceaun cu mancare, si mai ales pentru voi, oameni dragi , caci sper sa ne imprietenim si socializam pana tarziu in noapte.

E minunat asa, pentru copii nostrii care stau doar in tablete, habar nu au cum miroase iarba uda dmineata (nu generalizez).

Am vazut filmulete unde rulotistii parca erau fiecare pentru el, parca suparati, obositi toti, cu nasul in cratita, in fine.

Am o rugaminte, voi sa nu fiti asa )|(.

Deci, ce mancam bun , retete ceva?:masterchef:

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Razvan Marinescu
1 hour ago, Mihaela B said:

Buna seara, ma intreb ce mancati voi bun cand iesiti in natura, cu rulota.Si nu e vorba de cine si de ce bani dispune pentru alimente, toti probabil dintre voi faceti gratar, Mi s a parut dragut cand v am descoperit, citeam cum cineva in prima noapte cu rulota, fiind obositi, au plecat la culcare pe la 9 -10, si s au trezit din somn ca bate cineva la usa.Binenteles ca s au speriat si cand colo ce sa vezi, erau vecinii cu o portie de tochitura parca.Am citit tot la voi ca la lemne e mai buna mancarea, si mai ales in aer liber.As cumpara rulota din cauza pozelor, unde stati in jurul focului, cu un ceaun cu mancare, si mai ales pentru voi, oameni dragi , caci sper sa ne imprietenim si socializam pana tarziu in noapte.E minunat asa, pntru copii nostrii care stau doar in tablete, habar nu au cum miroase iarba uda dmineata(nu generalizez).Am vazut filmulete unde rulotistii parca erau fiecare pentru el, parca suparati, obositi toti, cu nasul in cratita, in fine.Am o rugaminte, voi sa nu fiti asa )|(.Deci, ce mancam bun , retete ceva?:masterchef:

@Mihaela B Normal ca au  alt gust ..sunt facute alaturi de prieteni .superok

Ce poate fi mai frumos de cit sa stai cu prietenii la un pahar de vorba in jurul focului si sa maninci mincarea accea proaspat gatita si descintata cu povesti prietenesti ..

:smileys-camping:

Modificat de Razvan Marinescu

Link către postare
Mihaela B

He he, ma uitam acum ca fac ciorba perisoare, alta doamna spunea ca a facut ciorba de pui si ardei umpluti :laughing:

Altii au pus un miel intreg la protap., As vre si eu asa prieteni, si nu stiu de ce asociez rulota cu mancarea:perfect:.

Modificat de Mihaela B

Link către postare
Mihai Petrachioiu

Mincarea la ceaun nu cred ca se compara cu nimic :masterchef:

In putinele noastre iesiri am mancat ciorba de perisoare , sarmale, pomana porcului, varza calita ...toate facute la ceaun.

Cateva poze :))

20160618_153006 (Small).jpg

20160618_153042 (Small).jpg

20160731_184915 (Small).jpg

20160731_195913 (Small).jpg

Link către postare
Mihaela B

Uau , mi e foame , arata foarte binesuperok.

Link către postare
Ciurea Sorin

Buna seara dragi colegi, cred ca in asentimentul meu sunt multi , care vor recunoaste si care nu, Gratar stie sa faca toata lumea dar un ciolan cu fasole si cu muraturi...ai ai aiiii si pe urma gogosi, placinte sau de ce nu clatite sigur la foc de lemne mancarile au alt gust asa ca POFTA BUNA ! dragi colegi /colege !:perfect:

Link către postare
Mihaela B

Gogosile ca gogosile, dar la placinta nu ma gandisem superok.Clatite am vazut intr un filmulet.Pff ce topic am facut si eu:amuzat:.O sa ne ploua in gura cum se zicej;[

Modificat de Mihaela B

Link către postare
Eugen David

Buna seara tuturor!

Asa ca o amintire, ceva pregatit la "usa cortului" in Camping 1Mai/Bihor!

Modificat de Eugen David

Link către postare
Mihaela B

awbun bun, trebuie sa iau si o carte de bucate , dupa ce cumpar rulota /.;

Link către postare
Ursu Florin

Nu trebuie o carte de bucate, mâncarea la ceaun iese oricum, are un gust aparte. Eu când plec undeva nu lipsește ceaunul, fac tot felul de preparate, tocana de cartofi, fasole cu afumături, varza cu afumături, tochituri, cartofi prăjiți, bulgari, etc.Am niște rețete date de mama mea, dar acolo la foc mâncarea are cu totul alt gust fata de cea făcută acasă.  Și tot felul de preparate la aragazul din dotare sau la butelie ( când mergeam cu cortul) cum ar fi omlete, oua ochi, clătite, gogoși, paste, etc. 

M-a luat și foamea acum.

Link către postare
Mihaela B

Dragute retete.aw.De aceea am si facut topicul, sa va ia foamea, si toate poftelebiggrin.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.