Ruxandra

De unde incep?

3 postări în acest subiect de discuţie despre De unde incep?

De unde incep?

Ruxandra

Buna tuturor. Nu sunt incepatoare, sunt mai putin de atat, mi-a venit o idee, m-am uitat pe net dar nici nu stiu de unde sa incep...Cred ca ar fi cel mai bine sa scriu ceva despre mine si despre idee ca sa primesc ajutor.

1.Am o varsta (si sunt femeie:)))). Asta inseamna ca nu se pune problema sa fac un upgrade carnetului de sofer. Inteleg, din putinul citit, ca asta inseamna ca vreau o autorulota cu greutate sub 3500 kg. Corect sau nu?

2.Cu riscul de a-mi atrage antipatii: nu sunt un mare fan al rulotelor. Adica as prefera alta solutie, dar nu exista. Imi place sa calatoresc. Oriunde stau o vreme, uneori peste "perioada standard", simt ca nu am vizitat tot ce as fi dorit sa vizitez. Si atunci ma gandesc ca va veni o vreme cand voi avea timp nelimitat. Dar de unde bani sa stai cu lunile la hotel? Asa mi-a venit ideea...Ceea ce vreau sa spun este ca imi place confortul. Pot sa va mai spun ca prefer sa stau mai mult timp la un hotel de 2 stele (nu mai putin) decat sa stau cateva zile la unul de 4 stele. Adica nu ma intereseaza luxul, doar un loc confortabil de dormit, o toaleta personala si un dus cu apa calda. Cu gatitul nu ma omor...

3, As vrea sa fie ceva pentru tot restul vietii...Atunci cand voi avea timpul acela nelimitat nu voi mai avea cu siguranta bani pentru o autorulota, deci vreau ceva nou, care chiar sa tina niste zeci de ani (sunt optimista de felul meu).

4. Vremea aceea cu timp nelimitat inca nu a venit. Atunci nu voi mai avea bani. Acum copiii inca mai calatoresc cu noi (si poate intr-o zi vor fi si nepoti; v-am zis ca sunt optimista) asa ca vreau sa putem calatori in...cat mai multi. Si peste hotare, adica trebuie si numarul corespunzator de centuri de siguranta.

Ce caut? Unde caut? (Am impresia ca merita specificat ca vorbesc germana, par cei mai buni...)

Inca ceva: VW-ul acela hippie exista si nou sau numai vechi? Are toaleta si dus?

Multumesc anticipat tuturor celor care ma ajuta..

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Drinovan Ovidiu

Bun venit in comunitate! :bun-venit:

Spor in alegerea pe care vrei sa o faci!

Link către postare
Viorel C.

@Ruxandra, referitor la titlul "De unde incep?", eu scriu ca este este bine sa incepi cu o prezentare in sectiunea Prezentare membru si sa ne saluti, asa cum face orice persoana care intra undeva.

:-)

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.