Marian Enache

Vand gratar pentru RV model Lotus Grill

1 postare în acest subiect de discuţie despre Vand gratar pentru RV model Lotus Grill

Vand gratar pentru RV model Lotus Grill

Marian Enache

Buna seara,

sper sa va fiu de folos cu urmatoarea informatie (am ales cred corect topical vanzari  accesorii RV).

Astazi am avut ocazia sa achizitionez un gratar , ptr iesirile cu rulota  si nu numai ( am vazut asa ceva acum un an ), si pe care il consider o solutie foarte buna ptr cei carora le place sa-si pregateasca mancaruri preparate la gratar cu carbune natural .

Din proprie utilizare va declar ca este un produs minunat,  in ciuda pretului de achizitie putin cam piperat (recomand modelul mic suficient ptr 4 portii de grill).

Caldura gratarului este asigurata de o cantitate de carbuni de mangal ( 150 gr ) aprinsi cu o pasta gel care asigura flacara de inceput care este intretinuta de un ventilator cu turatie variabila (alimentat cu 4 baterii AA sau acumulatori) .

Incalizirea gratarului se realizeaza in aproximativ 5-7 min iar cantitatea de caldura este suficienta ptr o perioada de 60-70 min ( ptr un gratar cu diametru de 350mm).

Gratarul are avantajul ca pe carcasa exterioara nu se incalzeste deloc , elementele interioare si cele functionale sunt din inox (se curate usor cu detergent normali),  nu face fum deloc de la  lemn, sau de la carbune, nu polueza, nu ofera pericol de incediu si ofera un timp de preparare foarte rapid .

Se poate utiliza si in bucatarii terase , verande etc.

Se poate achizitiona  in doua variante dimensionale 350 mm respectiv 435 mm diametru (greutatea de 3, 7 respectiv 6, 5 kg) si  in 6 variante coloristice + o varianta inox pentru carcasa exterioara.

Are si cateva elemente optionale (se poate transforma si intr-un cuptor de pizza si nu numai).

Pentru lamuriri suplimentare, atasez cateva poze dupa pliantul care insoteste produsul  LOTUS GRILL  (made in Germania) si dupa grillul achizitionat de mine.

Pretul este 799, 00 lei  ptr marimea cu diametru de 350mm

1269, 00lei ptr marimea cu diametru de 435 mm

culori : verde lime , rosuaprins, galbenporumb griantracit portocaliu si violet pruna

In pret (la ambele marimi) exista si o geanta de protective si  transport.

Relatii suplimentare la Marian Enache Brasov  0773950604 si  email  marianenache21@yahoo.com

Comenzi la SC TRUS HORECA SERVICES   SRL Brasov Dir vanzari. dl Manea Bogdan 0722 332 301 /email :bogdan.manea@trus.ro

untitled (2).png

untitled (3).png

untitled (9).png

untitled (5).png

untitled (6).png

untitled (7).png

untitled.png

untitled (3).png

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.