Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Ceva ce nu poate trece neobservat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 19 Octombrie, 2016 Super !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 Dar de asta ce ziceti? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 Ce sa mai zicem... asta pare a fi mai degraba o caleashca cu motor... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 Acuma, oare ce categorie de permis li se potriveste? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 Frumoase , si ei tot din categoria RULOTIȘTI fac parte ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2016 La 10/20/2016 la 13:34, Daniel-P a scris: Ce sa mai zicem... asta pare a fi mai degraba o caleashca cu motor. Arată mai mult Ce sa zicem, ca nu e nici MOTOR, NICI CALEASCA , ci un fel de MOLEASCA Daca vreunul dintre noi iese cu asa ceva pe sosea, se aduna lumea ca la urs! Sincer e un fel de ghiveci. Eu stimez motociclistii si ii consider persoane deosebite cu prestanta si demnitate. Asa un atelej, agatat de motor, ii face de tot rasul . Este parerea mea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Tot răsfoind am dat și peste aceste postari și am hotărât să postez și eu ceva interesant. Un Feuerwehr Camper cum i-am spus eu, lângă care am parcat în Sinaia. Mie mi-a plăcut enorm. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Dacă vă întrebați cum circulă cu girofaruri, camper fiind, ei bine uite așa : Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Are tras peste girofar o "căciuliță" de piele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos M 1.966 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Tare rau... si culmea tot Mercedes 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Cred că e dinainte de 1970 și este într-o stare perfectă. Se vedea clar că neamțul a băgat bani grei în restaurarea autospecialei. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.792 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Super tare ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Da. Super tare. Inițial am crezut că e o donație a nemților pentru Sinaia, după care am văzut cele trei trape deschise și mi-am dat seama că este un camper. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Mertzul nu avea prin jur si un Iveco 4x4 cu nre de PL? Au stau vreo luna prin tzara ! Si de cele mai multe ori nu pe asfalt ! L-ai prins cand probabil se pregatea sa dispara pe vreun forestier ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Am înoptat în aceeași parcare cu el. Acolo l-am găsit și tot acolo l-am lăsat pe neamț dimineață, plimbându-și câinele. Iveco-ul nu l-am văzut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 hehe, camperul asta de pompieri mi-a amintit de unul pozat de mine in Camping S in 2009: 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 13 Septembrie, 2017 Da. Acesta e un Magirus Deutz. Frumos, chiar dacă e mai vechi. Oricum, nimic din ce se mai fabrică astăzi nu va avea viață atât de lungă ca aceste două retro-campere. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Asta face vartej in rezervor ! 40 % ? Poate, in loc de rulota, sa agate si o cisterna? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Mai frate da invidiosi mai sunteti ! Astfel de campere fac America de Sud, Africa, Mongolia Locuri pe care foarte, foarte multi dintre noi o sa le vedem decat la tv ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 Asta pe care am pozat-o eu nu cred sa ajunga in Mongolia. Era cu ea o pereche in varsta si un catel 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2017 La 9/15/2017 la 14:32, Radu Ionescu a scris: Asta pe care am pozat-o eu nu cred sa ajunga in Mongolia. Era cu ea o pereche in varsta si un catel Arată mai mult Cei de la Sinaia aveau până în 50 de ani și tot cu cățel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri