Viorel C.

Revelion 2014 Hotel Rexton Craiova

1 postare în acest subiect de discuţie despre Revelion 2014 Hotel Rexton Craiova

Revelion 2014 Hotel Rexton Craiova

Viorel C.

Hotel Rexton din Craiova organizeaza Revelion 2014

Meniu Revelion 2014

I.Gustare rece

- aspic de curcan si cocos;

- rulouri de zucchini cu branza;

- tartina avocado cu somon fume;

- rulada de pui cu ciuperci;

- crema de branza cu chimen pe castravete;

- selectii de salam uscat;

- tartar somon cosulet;

- rosii cherry;

II.Aperitiv cald

- pulpe de pui umplute;

- minirulou de porc cu bacon;

- cartofi aurii;

III.Peste

- somon in crusta de fistic;

- broccoli cu sos picant de branza;

IV.Friptura

- pulpa coapta de porc;

- cartofi copti in folie cu pasta de branza si arpagic;

- arpacic verde;

V.Fructe, Alune

VI.Tort

VII.Bautura

- 100 ml whisky;

- 100 ml martini;

- sampanie la trecerea dintre ani;

La discretie: vin din cramele Recas, apa minerala, plata, coca-cola, fanta, cafea;

Programul artistic va fi sustinut de ansamblul condus de maestrul Craciunel Baloi alaturi de solista Silvia Petrovici.

Tarif: 290 lei/persoana

Rezervari: +40(0)351462451

                                      ofaf.jpg

6ini.jpg

[img width=600 height=397]http://img850.imageshack.us/img850/2926/s08z.jpg

[img width=600 height=375]http://img5.imageshack.us/img5/6555/aw6s.jpg

[img width=600 height=375]http://img34.imageshack.us/img34/3830/nd0k.jpg

Distribuie această postare


Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

  • Activi pe această pagină   0 membri

    Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.