Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 13 Decembrie, 2016 După cum văd se pregătește o întâlnire pe cinste ! Daniel sa duci sperietoarea de ursuleți poate nu dorm toți! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Ne vedem acolo @Silviu Pascu ! Eu am 2 butelii mari tip Petrom, pe care le incarc full ca sa nu fie niciun fel de probleme... Dar din experienta iernilor trecute, chiar daca ar merge truma non-stop, e suficienta o singura butelie pentru 4-5 zile...Am incalzire de la truma-vent in portbagajul rulotei, le imbrac si cu huse de incalzire la 12V... în urmă cu 10 ore, Ciurea Sorin a scris: După cum văd se pregătește o întâlnire pe cinste ! Daniel sa aduci sperietoarea de ursuleți poate nu dorm toți! Cred ca s-au bagat deja la hibernare Sorine... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Buna dimineata! @Daniel P poate ar fi utila o lista, pe care cei ce doresc sa participe, o copiaza din postul precedent si se adauga pe sine la sfarsitul listei. Astfel se poate obtine o imagine de ansamblu. Se mai pot adauga detalii: cu rulota, cu autorulota, perioada cat va sta fiecare, etc Zic si eu! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Mi se pare o idee foarte buna Asa se vede in ansamblu lista cu participanti , perioada si dotarile. Felicitari @Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Nu stiu daca ar fi util un tabel, pentru ca o parte din colegii nostri nu au confirmat 100% prezenta si urmeaza sa-si rezolve problemele legate de timpul liber, negocieri de convingere a sotiilor, sau alte motive...Nu stiu, zic si eu... Dar, cred ca putem face o situatie cam asa: Echipaje sigure: @Draghiciu Dumitru @Daniel P @Bogdan S @Viorel2016 @Nicolae @Alin Opran Echipaje probabile: @ninel @Dan Armeanu @Dan Tulcea @Sorin Leitoiu @Silviu Pascu @Sorin S @DORU RADU Urmand ca pe masura ce se decid, sau se mai gandesc si alti colegi sa vina alaturi de noi, sa actualizez situatia de mai sus... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 @Daniel P si eu sunt sigur cateva ore Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Pai da, dar tu vii la un vin fiert si stai cateva ore, nu si cu atelajul dupa tine... Asta e lista cu cei "plecati d-acasa"... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Buna seara Imi pare rau ca nu pot sa particip anul asta la reveloinul cu rulota. Eu am propus dar trebuie sa plec de pe 19.12.2016 pana pe 06.01.2017 la Londra.Nu este o calatorie turistica ci este una de servici. Sa beti un pahar de vin si pentru mine iar la miezul noptii o sa inchin un pahar si pentru voi. Am primit biletele de avion si astept rezervarea la hotel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Decembrie, 2016 Asta e nea Mitica, ne vedem cu alta ocazie... In privinta paharelor, avem noi grija sa ciocnim mai multe... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Foarte frumos! Eu voi incerca sa merg sa fac al doilea revelion cu rulota si sa intampin noul an intr-o cadita cu apa fierbinte inconjurat de luminarele si nelipsita sampanie la Baile Herculane. Dar nu este batut in cuie! Voi vedea atunci mai aproape incotro....! La varianta cu Valea Cerbului sau Cheia o luasem si eu deja in calcul in caz ca nu voi merge la Herculane! De principiu voi fi plecat de pe 26-27 decembrie pana pe 2 ianuarie! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Eu am experienta de anul trecut cu zapada, nu mi-e frica! A se revedea topicul Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 15 Decembrie, 2016 Stefane, oriunde, totul este sa te simti BINE!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2016 Am actualizat lista echipajelor probabile unde l-am adaugat si pe colegul @Nicolae... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Rada 142 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2016 @Daniel P daca vretii curent la 220 iti imprumut generatorul meu un invertor black&decker de 2kva. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Buna ziua Domnilor am placerea sa va anunt ca a fost anulata calatoria la Londra si voi fi prezent la revelion cu rulota din data de 29.12.2016. Daca vine cineva din Tulcea, Galati, , Braila sa ne intilnim undeva sa ajungem cu totii la destinatie in acelasi timp. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin S 208 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2016 Asta da noroc , norocosule. Poate ajung si eu din 30 dupa amiaza , am zis POATE..... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 On 12/17/2016 at 0:45, AdrianRada a scris: @Daniel P daca vretii curent la 220 iti imprumut generatorul meu un invertor black&decker de 2kva. Multumesc @AdrianRada dar nu e nevoie... Ne folosim de panouri cat va fi soare, iar spre seara pana noaptea tarziu cand ne bagam la culcus, ne ajutam de un generator ca cel din imaginea de mai jos, pentru lumini si incarcarea bateriilor... E in 4 timpi, il am de pe vremea magazinelor Obi, merge bine si consuma extrem de putin... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 în urmă cu 17 ore, Draghiciu Dumitru a scris: Domnilor am placerea sa va anunt ca a fost anulata calatoria la Londra si voi fi prezent la revelion cu rulota din data de 29.12.2016. Ma bucur nea Mitica! Hai @Sorin S, "POATE" va fi posibil! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 Nea Mitica ai vorbit cu @StefanCornel Gabor ? Poate vine si el... Ce zici Cornele, te bagi la aventura? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 Am vorbit Dane este de serviciu nu poate veni Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 Salut! @Daniel P, din pacate nu pot sa vin pentru ca sunt de serviciu, as fi vrut sa fiu si eu cu voi, dar intai munca si dupa distractia.. unii mai si muncesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Decembrie, 2016 Asa e Cornele...Ce sa zic, imi pare rau pentru tine, motiv pentru care voi bea un pahar in plus...sau o sticla... Si eu muncesc de Craciun, tot mai intai munca si apoi distractia... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolae 262 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2016 Prezent 100%. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2016 Dane, cate echipaje sunt pana acum? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri