Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 La multi ani dragi colegi, la Brasov.au fost -18 grade aseara, cum ati rezistat? Eu am racit foarte tare asa ca doar maine imi voi face aparitia pe la voi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Am discutat telefonic cu @Daniel P, am aflat despre cum au petrecut si cum au sarbatorit trecerea in noul an. Pentru mai multe detalii si postarea de imagini si videoclipuri, trebuie sa mai avem putina rabdare, fiindca acum erau angrenati in a face cateva "aprovizionari" pentru ce va urma Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 , mai primiti un nebun printre voi ? Ca acum fac bagajul si maine sint pe cai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Pai hai! Pe cai! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Garvaneanu 39 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 foarte bine distractie plăcută in continuare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Am primit cateva imagini de la colegi prin Whatsapp si pe care le si postez Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
CristianG 68 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Daca mai vine cineva care sa stea pana vineri, sambata, duminica cum as vrea eu sa stau va rog anuntati Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Bravo baieti, va doresc din tot sufletul dastractie maxima, asa-i viata, mai ales ales la tinerete!! Bravo voua, tineti-o tot asa!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Minos 0 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 La multi ani ! Din suflet va doresc distractie la maxim si multa sanatate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Alte imagini Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel C. 17 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 La multi ani si sanatate cu distractie cat incape! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 si distractie placuta in continuare celor prezenti pe Valea Cerbului si tuturor rulotistilor(membrilor) de pe acest forum. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Smolnicki 668 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Bravo colegii!!! Așa îmi place! Voi sunteți rulotiști adevărați! Mă mândresc să am asemenea colegi! E o încântare să privesc aceste fotografii Eu am avut o tentativă pe 1 Decembrie să facem o întâlnire, dar nu am reușit să adun echipajele. În plus, a mai și nins și a fost viscol. Exact ca și acum un an în urmă. Bucurați-vă de fiecare secundă! Bine ar fi dacă ați fi de prin Moldova sau din zona mea! Cu așa oameni faci treabă, nu glumă! Sărbători cu bine în continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ploiesteanu 17 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Super distractie....felicitari....as fi venit si eu, dar nu am incalzire in rulota. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 SUPER !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.139 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 în urmă cu 4 ore, Cristian Gutescu a scris: Daca mai vine cineva care sa stea pana vineri, sambata, duminica cum as vrea eu sa stau va rog anuntati S-ar putea sa mai vina marti, cativa rulotisti care au facut revelionul in Fagarasi[Laguna albastra] Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 1 IANUARIE 2017, VALEA CERBULUI. LA MULTI ANI, RULOTISTI! ASTA-I VIATA! NICK SI MIRCEA. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 1 Ianuarie, 2017 Distractie placuta Mircea !! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Armeanu 364 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2017 La multi ani !!!!! Nu pot decat sa va felicit si sa va invidiez, in acelasi timp. Promit ca la prima iesire voi striga prezent. Distractie placuta in continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2017 Multumim pentru videoclipuri si fotografii! Ne-am simtit de parca am fi fost acolo cu voi! Inca odata BRAVO pentru aceasta frumoasa initiativa! Ma bucur sincer ca fac parte din aceasta frumoasa familie de rulotisti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2017 Bravos !! Felicitari pentru iesire si distractie maxima in continuare! Multumim pt poze! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2017 oameni buni! Zi superba si azi... La micul dejun... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Andrei 2 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2017 pofta mare. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Ianuarie, 2017 Azi noapte am avut si musafiri...ne-au vizitat si 2 ursuleti... dar au fost baieti de treaba, n-au fost pusi le scandal si n-au facut pagube... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri