Mircea

Acumulator rulota Off-Topic

7 postări în acest subiect de discuţie despre Acumulator rulota Off-Topic

Acumulator rulota Off-Topic

Mircea

@Eugen David, Felicitari colega! MI-ai facut capul calendar!:laughing: Stau si ma intreb : de ce nu te duci tu la hotel sa ai 220v la discretie, din care sa consumi pentru 10 ventilatoare, aer conditionat, frigider cat usa,  TV color cu diagonala cat peretele, lumini la discretie de toate felurile, statie amplificare cu boxe de 2x500w, lampi portabile pentru balcon, etc. Pai, cand stateam eu la cort( si probabil si tu) cu o lanterna amarata si ascultam muzica la un radio portabil pe baterii si beam pisinata de visine si coneac Triumf, mi se parea ca duc cea mai tare viata. E drept ca aveam pe atunci 20 de ani.f;' Acum ne-am boierit, vrem in natura si sa avem confort de 5 stele. Pai unde e placerea si diferenta fata de hotel de 5 stele?:ascratch: Lasa oamenii sa-si traiasca tineretea ceva mai salbatic si mai primitiv cum ne-am trait-o noi si ni s-a parut extraordinar. Combate-ma neicusorule, combate-ma!:laughing:hi

Puteti muta discutia in OFF. Scuze.!

Modificat de mircea

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Eugen David
în urmă cu 4 ore, mircea a scris:

@Eugen David, Felicitari colega! MI-ai facut capul calendar!:laughing: Stau si ma intreb : de ce nu te duci tu la hotel sa ai 220v la discretie, din care sa consumi pentru 10 ventilatoare, aer conditionat, frigider cat usa,  TV color cu diagonala cat peretele, lumini la discretie de toate felurile, statie amplificare cu boxe de 2x500w, lampi portabile pentru balcon, etc. Pai, cand stateam eu la cort( si probabil si tu) cu o lanterna amarata si ascultam muzica la un radio portabil pe baterii si beam pisinata de visine si coneac Triumf, mi se parea ca duc cea mai tare viata. E drept ca aveam pe atunci 20 de ani.f;' Acum ne-am boierit, vrem in natura si sa avem confort de 5 stele. Pai unde e placerea si diferenta fata de hotel de 5 stele?:ascratch: Lasa oamenii sa-si traiasca tineretea ceva mai salbatic si mai primitiv cum ne-am trait-o noi si ni s-a parut extraordinar. Combate-ma neicusorule, combate-ma!:laughing:hi

Puteti muta discutia in OFF. Scuze.!

Mai "colegul meu" @mircea! Cred ca "vorbesti pe nas" acum? askc

Am fost si la hotel, nu stiu daca neaparat de 5 stele, dar o data pe an merg si acolo! Restul timpului "bag rulota"! Partea proasta e ca nu stiu sa cant, doar sa fluier! :laughing:

Vorba ta, stau si ma-ntreb, unde ai vazut tu scris ca eu imi doresc hotel de 5 stele? Probabil ai visat? tamp Ce am scris eu ca am si folosesc la rulota sunt toate prezentate in topicul initiat de mine " sti tu bine care", unde mai acum ceva timp imi dadeai reputatii si "ma periai"!  Pe atunci insa tu doar visai la o rulota! Acum "ma calci pe bataturi" si-mi dai sfaturi!:amuzat: Ca-mi doresc insa ca sa-mi fac "rulota de 5 stele" este altceva! superok. Pentru mine oricum este, este rulota mea, am suficient spatiu sa-mi permit pat permanet si living separat, samd...chiar si 10 ventilatoare!

Ce-ncercam eu sa-i explic este ca pentru ce consumatori a prezentat la-nceput inutil investitii, dar apoi vad ca "a mai scos ceva consumatori din maneca" si e normal sa fie asa!

Asa caci cam asa-i treaba, "colega"!

Apropo, eu la 20 de ani n-am avut cort, ci un pic mai tarziu dar cred ca nici tu!

Primul cort l-am luat dupa ce am avut masina, si masina am cumparat in "81, o Dacia 1300 visinie din "74 - 1-HD-6826, deci aveam deja 25 de ani!

Off! Scuze! gf

Modificat de Eugen David

Link către postare
Cornel Mihailescu

@Eugen David hi
Eu nu am mai scos nici-un consumator din  , , maneca " :laughing:
Tot cateva becuri  led si 2 pompe de apa am . :clapping:

Link către postare
Eugen David

Nu la tine faceam referire Cornele! nay

Link către postare
Cornel Mihailescu

Intradevar Eugen  pentru ce am eu ca si consumatori pe rulota 
o baterie de 250 Ah e mai mult decat suficient.
Si aici asi mentiona iesirile mele off-camping  de 3-4 zile ( de moment )
Daca imi voi diversifica consumatorii atunci o sa-mi iau si panou cu toate cele.
Singurul lucru pentru care asi opta in vara pentru un panou ar fi sa-l folosesc ca si @mircea
la iluminatul in curte. Cand nu sant plecat cu rulota bineinteles.

Link către postare
Ursu Florin

@Eugen David, hai sa terminam cu off topicul. Dacă vreți discuții de genul va invit în topicul Discuții Online, asta e valabil și pentru tine @mircea.

Fiecare e liber sa facă ce dorește la rulota lui. 

Data viitoare o sa fiți penalizați pentru off topic.

Link către postare
Cornel Mihailescu

Eeee, hai @Ursu Florin hi
Sa nu fim totusi asa de...drastici.:ascratch:

S-au luat si ei un pic...:laughing:
Scuze de off-topic.:lovitincap:

Modificat de Cornel C Mihailescu

Link către postare
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.