Dragos Vicol

Bine v-am gasit!

28 postări în acest subiect de discuţie despre Bine v-am gasit!

Bine v-am gasit!

Dragos Vicol

Dragos Vicol e numele meu, sunt din D-va Rosie, Neamt si detin o rulota Swift Corniche. Pana acum am parcurs cu aceasta in jur de 10.000km, in mod solitar,  doar pe meleaguri romanesti.

Motivul prezentei mele pe acest site este sa comunic si sa impartasesc cu cei ca mine informatii legate de destinatii si obiective atinse si de ce nu sa imi fac noi prieteni de drum

Distribuie această postare

Link către postare

Ursu Florin

Bine ati venit la noi in comunitate! bun-venit

Cu totii suntem interesati sa impartasim informatii legate de destinatii, de problemele care apar la "casutele" noastre si sa ne facem prieteni noi :):D

Link către postare
Viorel C.

bun-venit

Bun venit alaturi de noi!

nay

Te invit sa-ti setezi locatia pe harta urmarind topicul Harta membri

:-)

Ti-am modificat titlul din topic postare fiindca sper ca i-ei in considerare ca aceasta comunitate este de oameni seriosi si trebuie sa ne comportam ca atare.

Link către postare
Florin Todasca

bun-venit , da aveti cativa km!Astepam sa auzim prin ce locuri faine ati umblat, poposit!

Link către postare
Levi N

bun-venitsi din partea mea!

Link către postare
Eusebiu Cretu

Salutare, desi nu sunt rulotist (inca) si sunt doar de cateva zile pe aici, iti spun si eu bun-venit

Link către postare
Cristian Popa

Salutare si bun venit!

Link către postare
Viorel C.
în urmă cu 1 oră, Eusebiu C. a scris:

Salutare, desi nu sunt rulotist (inca) si sunt doar de cateva zile pe aici, iti spun si eu bun-venit

Ai tot respectul meu @Eusebiu C. pentru astfel de gest.

Ma bucur ca intelegi care este sensul acestei sectiuni si anume ca nu doar sa primesti urari de bun venit este ceva normal, ci sa si saluti pe cei noi veniti.

Pacat ca sunt multi cei care au fost salutati de bun venit, dar uita ca este normal sa salute si ei la randul lor.

Link către postare
Eusebiu Cretu

Eu  aseman acest  forum cu o casa, o casa a  unor oameni uniti de acelasi hobby, Rulotismul.

Consider ca asa cum este normal sa saluti atunci cand intri in casa cuiva, si cel in  a carui casa ai intrat ar trebui sa iti raspunda la salut, acum fiecare cum crede, cum stie.....

Link către postare
Cornel Mihailescu

Bun venit si din partea mea bun-venit
Multumim pentru alegerea facuta .superokhi

Link către postare
Marian Popa

Bun venit alaturi de noi Dragos ! nay

Link către postare
Alexandru Damaschin

Ăstaaa-i spiritul Dragoș :D

Bobocel ca mine, așa-i :D ? Lasă că o să creștem noi mari :D

Bun venit și fă-te comod :)

O seară veselă :) 

Link către postare
Costica V.

Bine ai venit in frumoasa noastra comunitate!!  bun-venit     

Link către postare
Daniel P

Te salut si eu @DRAGOS VICOL si iti urez bun venit alaturi de noi! nay

bun-venit

Link către postare
Doru A.

Salut Dragos si bun venit in aceasta comunitate, alaturi de noi!nay

Link către postare
Dragos Vicol

multumesc de urarile de bun venit, dar pt ca sunt un tip deschis atat la minte cat si la vorba nu pot sa nu imi exprim nemultumirea faptului ca mi s-a modificat titlul topicului, acela ca "ce e cu doua roti poate fi si rulota", mesaj ce nu doreste sa ia in batjocora vre-o breasla, atentie eu sunt si motociclist..., ci mi s-a parut un mesaj destul de original si haios. In rest raman apropiatul tuturor.

On 12/11/2016 at 5:35 PM, Alexandru Damaschin said:

Ăstaaa-i spiritul Dragoș :D

Bobocel ca mine, așa-i :D ? Lasă că o să creștem noi mari :D

Bun venit și fă-te comod :)

O seară veselă :) 

bobocel sunt doar pe acest forum, ca rulotist am tocat ceva kilometri. Oricum esti cel mai aproape de mine dintre cei care m-au salutat

Link către postare
Gabriel Schuster

Salutare si bun venit !

Link către postare
Sorin  Leitoiu

@DRAGOS VICOL salutari si bun venit si din partea mea !! nay 

Link către postare
Ciurea Sorin

@DRAGOS VICOL bine ai sosit în această frumoasă familie in care distanțele se măsoară la un Clic de maus , toți suntem aproape unul de altul și ne ajutăm care cum putem , cu o informație , cu o cumpărare de produse pe care alții le-au testat și le trimitem prin curierat și mai ales prețioasele sfaturi /lucruri de care alți colegi s-au lovit și-ți spune cum se rezolvă cel mai ușor și de unde poți procura un lucru la un raport calitate / preț convenabil .Iar despre întâlniri ...sunt în desfășurare și se fac planurile pentru 2017, asa că TOATE URĂRILE DE BINE !bun-venit

Link către postare
Sorin Draniceanu

Bun venit in marea familie a rulotistilor @DRAGOS VICOL! Sa ai numai drumuri bune si vant din spate! :bun-venit:

Link către postare
Radu Ghita

Dragos Vicol, bine ai venit in randul impatimitilor de calatorii cu casa  "in spate":bun-venit:

Link către postare
Dragos Vicol
On 12/11/2016 at 1:31 PM, Florin Todasca said:

bun-venit , da aveti cativa km!Astepam sa auzim prin ce locuri faine ati umblat, poposit!

buna, in afara de campingul listat pe site-ul specializat mai sunt locuri de campare?sa aiba macar apa

Link către postare
Ursu Florin

@DRAGOS VICOL, va rog sa lasam acest topic pentru prezentarea dvs. Pentru orice alte intrebari postati in topicurile dedicate.

Multumesc! nay

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.