Cezarescu 2 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Bine v-am gasit ! Ma numesc Cezar si sunt din Bucuresti. Anul viitor am de gand sa achizitionez si eu o rulota (ieftina , buna si cu toate utilitatile..:) Am intrat pe acest forum pentru a ma informa de la cei care au experienta in acest domeniu. Va urez : La multi ani !!! pentru noul an care se apropie si poate in 2017 devin si eu posesorul unei rulote ! Multumesc pentru accept. Distribuie această postare Link către postare
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Salut @cezarescu si!!! La multi ani pt noul an, si de ce nu, sa vina cu o rulota pentru tine !! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Bun venit alaturi de noi si succes in achizitionarea rulotei dorite! Seteaza-ti locatia pe harta urmarind topicul Harta membri Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Salut Cezar si bun venit alaturi de noi, in aceasta frumoasa comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Bun venit alaturi de noi, in aceasta familie @cezarescu! Succes in achizitionarea rulotei , dar atentie la "bun si ieftin". Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Bine ai venit în această frumoasa familie și mult succes în achiziționarea bijuterie mult dorită! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 30 Decembrie, 2016 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Petre 151 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 La multi ani si succes in ce-ti propui in 2017. Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 Ei @cezarescu, erai cât pe ce să pierzi "un an" cu prieteni cu un suflet MARE și cu cunoștințe tehnice de invidiat. Multa baftă și un an numai cu bucurii. La multi ani! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 31 Decembrie, 2016 @cezarescu si Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Ianuarie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Cezarescu 2 Semnalează Publicat 23 Martie, 2018 In sfarsit, anul acesta am achizitionat si eu o englezoaica : Abbey GTS din 1995. Ce mi-a placut la ea este faptul ca am separat cabina de dus si baia. Sper ca anul acesta sa pot face si eu ceva iesiri cu membrii minunati ai acestei comunitati ! Va multumesc si sa ne vedem cu bine !!! 2 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Martie, 2018 Să o folosiți sănătoși și fără probleme și să aveți cât mai multe ieșiri reușite cu voastră. Distribuie această postare Link către postare