Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 26 Ianuarie, 2017 Cateva adrese utile cu manuale de utilizare a diferitelor sisteme AL-KO Cupla antibalans model AKS 3004 Cupla antibalans model AKS 1300 Diferite cuple si sisteme cu cateva fisiere bogate si in imagini Dispozitiv de securitate cu instructiuni de utilizare pentru AL-KO AKS 2004/3004 Piese de schimb Sistemul roata de rezerva 2 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Militoiu Ciprian 410 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2018 De mare folos aceste manuale pt.echiparile AL-KO. Asa am descoperit cum inveti mai usor sa folosesti o cupla antibalans AKS 1300 .Din manule am inteles ce reprezinta AKS 1300. Fostul proprietar m-a invatat prost (nu cu rea intentie cred ca nu stia pur si simplu). Gasiti aici :simpul si la obiect. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel Cojocar 15 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2018 Am găsit și imediat cum am timp, am sa scanez și să postez aici, cartea tehnica a întregului șasiu AL-KO. Sper sa fie de folos. PS: am făcut această postare pentru a găsi mai ușor topicul in cauza. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel Cojocar 15 Semnalează Publicat 17 Aprilie, 2018 Deci, am zis și... într-un final am reușit! Așadar, șasiul AL-KOmatic AL-KO - Chassis.pdf 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri