Traian M

Audi A8- benzinar -off-topic

5 postări în acest subiect de discuţie despre Audi A8- benzinar -off-topic

Audi A8- benzinar -off-topic

Traian M

272 mp banuiesc ca desfasurati toate etajele, nu amprenta la sol. Asa am facut si eu cu casa de langa Bucuresti, are 110mp amprenta si 240mp desfasurati, de 6 ani am tot amenajat si intretinut la ea si la curte, ma bate gandu sa o vand acum ca e prea mare si necesita intretinere si timp sa te ocupi, decat inghite bani si nu produce nimic.  

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Daniel P

Incepeti sa alunecati spre off-topic..:ascratch:

Va rog sa discutati in continuare despre subiectul topicului, nu de case...:-)

Link către postare
Cornel Mihailescu

Scuze de  , , derdelus " @Daniel P nevazut

Link către postare
Traian M

@Daniel P cam asta e natura umana, leaga o idee de alta si dezvolta un subiect in functie de altul, eu zic ca nu e nevoie sa faci pe jandarmul cand oamenii discuta pasnic intr-un subiect semi-privat despre masina care face parte din viata lui Cornel. Daca era un subiect de interes public important despre rulote cum sunt atatea topicuri care au sute-mii de posturi ti-as fi dat dreptate, dar fii rezonabil te rog, aici parerea mea e un topic gen de familie cu un spectru larg si nu de importanta majora ca si informatie tehnica ce trebuie pastrata cat mai clara si precisa. Trebuie sa distingem intre lucruri care trebuie sa fie clar si riguros moderate si lucruri care sunt "light" si nu au o informatie de necesitate. Nu poti sa aplici acelasi sablon peste tot in termeni de alb si negru ci sa folosesti o unitate de masura ridicata unde e strict necesar si alta mai usoara unde sunt subiecte usoare. Asta inseamna "Leadership", cealalata este dictatura.

Link către postare
Daniel P

Eu cred ca am fost si sunt destul de rezonabil si de intelegator cu fiecare dintre colegii care din greseala sau neatentie au postat nepotrivit...M-am rezumat doar la a atrage atentia si de aproape un an de cand sunt administrator, n-am aplicat cuiva nici macar un avertisment...

Pentru ca nu asta urmaresc, singura mea preocupare cat voi fi p-aici e sa incerc sa asigur un climat linistit, prietenesc, sa ne ajutam si sa ne respectam unii pe altii..

Suntem oameni si oamenii sunt diferiti, au gandiri diferite, ceea ce e normal.., Pentru tine sunt jandarm, sau mai rau, dictator.. :laughing: pentru altii poate sunt altfel.../.;

Se pare ca ai uitat ce atmosfera era aici inainte si mai ales cine era cu adevarat jandarmul care intretinea acea atmosfera...;)

Nu vreau sa comentez mai mult si chiar daca te voi dezamagi, voi fi acelasi "jandarm" in continuare, care pana la o limita se va multumi doar sa atraga atentia si sa corecteze acolo unde va fi cazul...

Suntem intr-o comunitate in care avem cateva reguli de bun simt si tin sa fie respectate de fiecare dintre noi...nay

P.S. Poate nu stiai, dar exista Reclamatii in forum unde iti poti exprima orice nemultumire sau situatie care te deranjeaza...:-)

Link către postare
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.