Draghiciu Dumitru

La mare cu rulota | Grecia | Discutii - Recomandari - off topic

9 postări în acest subiect de discuţie despre La mare cu rulota | Grecia | Discutii - Recomandari - off topic

La mare cu rulota | Grecia | Discutii - Recomandari - off topic

Draghiciu Dumitru

esti Da, am zis ca am calarit-o, 180-200-220, miaduc aminte am trecut cu 160 intr-un sat parasit din bulgaria pe langa o masina de politie care era la umbra si aia stateau de vorba langa ea, nici nu au apucat sa se uite :))) si si-au vazut de treaba lor.

Inainte de a pleca in concediu fa un control ca tu nu stii dar poate esti bolnav. Ce vina au unii sa mora din cauza ta

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Ursu Florin
6 minute în urmă, Draghiciu Dumitru a scris:

Inainte de a pleca in concediu fa un control ca tu nu stii dar poate esti bolnav. Ce vina au unii sa mora din cauza ta

Cred ca este un comentariu care nu isi are locul, mi se pare o jignire, omul merge cu cat doreste, e viata lui, iar daca cineva pateste ceva din cauza ca el merge cu viteza atunci va fi tras la raspundere.

Folositi va rog functia " citat "

Link către postare
Mihai Dura

Poate 

în urmă cu 7 ore, Traian M a scris:

Da, am zis ca am calarit-o, 180-200-220, miaduc aminte am trecut cu 160 intr-un sat parasit din bulgaria pe langa o masina de politie care era la umbra si aia stateau de vorba langa ea, nici nu au apucat sa se uite :))) si si-au vazut de treaba lor.

Poate masina ta avea aripi , in nici un caz pe drumul acela nu poti sa mergi mereu cu asemenea viteza  sau ti sa stricat ceasul.

Link către postare
Draghiciu Dumitru

Ti se pare o jignire ca eu mor din cauza lui si a altora ca el. Trebuie sa luam atitudine impotriva celor care nu respecta legile de circulatie si se mai sin lauda cu cele facute. Este vorba de spirit civic si de a avea grija de noi sa ne protejam pe noi si familia nosta de cei ca el.

Tu vrei sa protejezi si sa incurajezi pe cei ca el sa calce legile si sa omoare lume. El ia 3 ani pentru omor din culpa si tu ramai fara famile sa copil.Ce spui de asta

Link către postare
Mihai Dura

Lasa-l  sa creada in  povesti  de adormit copii

Link către postare
Ursu Florin

Nu vreau sa protejez pe nimeni si nici nu incurajez pe nimeni, fiecare e liber sa faca ce vrea, dupa cum am zis va suporta consecintele. Nu cred ca sunt ok, discutii de genul pe forum, are numar de telefon, il puteti suna si sa ii spuneti chestiile aceastea la telefon. Fiecare dintre noi merge cu viteza sau a mers vreodata, haideti sa nu facem atacuri gen "fa-ti un control , ca poate esti bolnav " sau mai stiu eu ce.

Multumesc!

Link către postare
Gabriel Schuster

Poate ca modul de adresare lasa de dorit, dar mesajul este clar si foarte corect. Daca toti am respecta regulile, tara noastra nu ar fi campioana la accidente cu victime . Degeaba respectam unii regulile cand ne omoara nevinovati unii care se cred piloti de avion si merg cu masina.

Link către postare
Radu Ghita

Nu doresc sa supar pe nimeni, doar ca sunt de parere ca nu trebuie lapidat omul pentru o postare.

E tanar, poate ca-i mai teribilist in exprimare, poate a gresit la socoteli :ascratch:

Sunt absolut convins ca a inteles perfect mesajul pe care ati dorit sa il transmiteti.

Pace nay

Link către postare
Ursu Florin

Dupa cum am mai mentionat, fiecare merge cum vrea si acum trebuie sa ne cunoastem limitele, sunt soferi care la o viteza de peste 100 km/h nu mai pot tine volanul in mana sau sunt altii care merg tare si mult mai bine ca cei care merg incet. Nu incurajez mersul cu viteza ( cu toate ca si eu am talpa mare, doar acolo unde este cazul ), dar nici nu trebuie pus la zid un om pentru asta, sau daca trebuie haideti sa o facem intr-un mod mai placut, nu sa aruncam vorbe rautacioase.

O sa inchid acest topic pentru a nu se ajunge la discutii mai aprinse! 

Link către postare
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.