Nu vreau sa va stresez cu demonii care imi dau tarcoale dar am ajuns la o anumita maturitate cerebrala si intradevar acest gand nu imi da pace.     Vreau sa tineti cont de experienta voastra de proprietari de rulote, sau autorulote si sa ma ajutati cu argumente pro sau contra. Sunt sofer de meserie si puteti sa-mi legati nu una si trei rulote ca le parchez unde trebuie. Incerc sa va expun uu pic situatia mea: in timpul liber, impreuna cu fiul meu practicam un off road mai soft, am facut parte si din staf-ul de organizare a mai multor competitii de genul acesta la noi in CENTRU, ( cum imi place sa spun ).Ei, in multele adunari de off, eram cu cortul, care cred ca mi-a ramas mic.   Mi-ar place si rulota dar va trebui sa o adaptez ptr. terenul din zona , sa am unde sa stau si sa stauu si .....deja visez , dar si o autorulota gen VW Syncro , sau mai mare dar 4x4. Necazul il am din partea consoartei, ea este adepta hotelului, dar ideea este ca vreau sa o pun in fata faptului implinit , am luat agregatul , bagajele sus si ura , in concediu. Dar cred ca in prima faza am sa inchiriez pe rand, una dintre............ optiunile mele, sa vedem ce efect au asupra noastra. Oricum incerc sa fiu receptiv la orice sugestie , sfat si sper sa nu treaca mult sa ne gasim intr-un camping la un pahar de vorba. Multumesc si cred ca am deschis unde trebuie acest topic!   foto