Ivanovici Adrian 5 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Bună ziua, dragi rulotişti. 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Buna ziua, Adrian. Distribuie această postare Link către postare
Mitru Constantin 16 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Bun venit in comunitate! Nu ne dai niste date despre tine? Varsta, locatie, etc ? 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 (modificat) @Ivanovici Adrian. Scurta 'prezentare'! Te asteptam cu ceva detalii despre tine si de ce ai ales sa te alaturi acestei comunitati #forumrulote Numai bine! Modificat 27 Martie, 2017 de Silviu Pascu 1 Distribuie această postare Link către postare
Ivanovici Adrian 5 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Buna seara, sunt din Bucuresti si mi-am achizitionat o rulota in toamna(era visul meu) si nu am facut decat o iesire pana acum.Am intrat pe forum si am vazut multe lucruri interesante pentru mine, dar imi si doresc sa-mi fac prieteni cu care pot impartasi experientele in natura.Daca se planifica iesiri, eu sunt dispus(in functie de liberele la servici) sa experimentez locuri(lucruri)noi. Suntem 3 pers:eu, sotia si copilul de 10 ani, si suntem iubitori de natura. Cu respect, Adi. 3 Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 @Ivanovici Adrian! in zona ta , , geografica " ai o comunitate puternica de rulotisti si nu numai , asa ca iesiri frumoase ! Distribuie această postare Link către postare
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 27 Martie, 2017 Bine ai venit! Distribuie această postare Link către postare
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 28 Martie, 2017 Salut! 2 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 28 Martie, 2017 Bine ai venit Adrian, vacante placute sa aveti! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 28 Martie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 28 Martie, 2017 @Ivanovici Adrian, bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 28 Martie, 2017 Bun venit în aceasta comunitate , să o stăpâniți sanatosi rulota și multe ieșiri minunate! Distribuie această postare Link către postare
Ivanovici Adrian 5 Semnalează Publicat 28 Martie, 2017 Multumesc tuturor pentru calduroasa primire in comunitate.Sper sa ne si intalnim in viitoarele peripetii. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 29 Martie, 2017 Salut @Ivanovici Adrian si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare