Vilceanu 8 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Buna ziua dragi colegi rulotisti ! Ma numesc Vilceanu Vlad si sunt din Bucuresti. Anul trecut am achizitionat o rulota Dethleffs new line din 1993. Ca masina o tractez cu un Renault megane 1.5 DCI. Dupa ce am facut toata vara trecuta cam 5000 km cu ea m-am hotarat sa o reconditionez deoarece avea o problema cu podeaua in zona baii. In momentul de fata este desfacuta toata ! Sper sa reusesc sa termin cu ea pana in vara ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Te asteptam cu prezentarea ansamblului in sectiunile dedicate, Rulota mea, respectiv Despre masina mea Te invit sa urmaresti si topicul Actualizare profil, pentru a completata datele personale. Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Salut Vlad, bine ai venit.Spor. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 si sa ai spor la reparatii! 1 Distribuie această postare Link către postare
Vali Dlg 184 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 alaturi de Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Bine ai venit pe forum Vlad ! Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 @Vilceanu Bun venit alaturi de noi. Vacante minunate alaturi de oameni dragi. 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 @Vilceanu Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Bun venit pe forum @Vilceanu si spor la reconditionare! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Bun venit in comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Aurel 101 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Bun venit printre noi ! Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 30 Martie, 2017 Bun sosit printre noi în această frumoasă familie ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Salut Vlad @Vilceanu si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare