Achim Marcel 4 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Am vrut sa ma inscriu de mai mult timp in acest club, dar la mine pe calculator nu am reusit decat acum. Eu ma bucur sa cunosc problemele intampinate de rulotisti. Am si eu un camper roller arno cu masina Ford din 1989 si execut multe modernizari si modificari, masina fiind foarte veche. Sper cu ajutorul vostru sa reusesc. Stima, 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Salutare @Achim Marcel si bun venit in aceasta comunitate! Ne poti spune cateva cuvinte si despre camper-ul tau, in sectiunea Autorulota mea Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 si spor la modificari! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Salutări și Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Bine ai sosit printre noi , și eu sunt tot deținător de camper , așa că sigur o să schimbăm impresii ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Bine ai venit in comunitatea noastra @Achim Marcel! Drumuri bune si vant din spate! Distribuie această postare Link către postare
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Bun venit si calatorii placute Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Salut Marcel si bine ai venit! Distribuie această postare Link către postare
CristiTm 30 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Bine ai venit Distribuie această postare Link către postare
Marian Eduard 228 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Bine ai venit Marcel ! Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 @Achim Marcel Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Distribuie această postare Link către postare