Bogdan B 58 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Am citit mult pe forum despre masticul de la Sika. Produse Loctite a folosit cineva? Pareri? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian1975 11 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Sika 100%. Lipeste si etanseaza. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Este si sfatul meu! Sika flex! De circa 4 ani si ceva am montat panoul pe rulota si incastrat aceasta usa de vizitare si nu sunt probleme! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Recomand si eu SikaFlex Lastomer 710 pt etansare cu posibilitate de interventie ulterioara. Pentru lipire permanenta iti recomand Sikaflex 252, evident Activator si precedat de Primer tot Sika Spor la bricolat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Sika 11FC este bun la etansare si lipire? Vreau sa etansez trapa, pe la geamuri, usa, usi de vizitare... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Sika 11FC este un adeziv pentru fixare permanenta( nu stiu daca are protectie la UV).Daca aveti nevoie ulterior sa schimbati ceva la trapa sau usi de vizitare...va fi destul de greu. Stiu ca dpdv financiar este mai avantajos....dar in timp Lastomerul actioneaza mult mai bine, pastrand aceleasi caracteristici vreme de multi ani. Spor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flo Pandele 6 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 în urmă cu 12 ore, Eugen David a scris: Este si sfatul meu! Sika flex! De circa 4 ani si ceva am montat panoul pe rulota si incastrat aceasta usa de vizitare si nu sunt probleme! Salut Eugen. Vad ca ai instalat panoul solar cu cleme de plastic. De unde au fost te rog achizitionate? Totodata, ce putere are panoul? E ok pt o baterie de 85 deep charge? Ms frumos pt raspuns. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Salut Flo Panoul meu de pe rulota este de 100 w policristalin, dar mai am unul monocristalin tot de 100 w, ce-l folosesc cand rulota este la umbră si nu numai! Se vede cablul in poza cu usa de vizitare. In perioada cand nu ies cu rulota, panoul mobil este folosit/fixat undeva prin vie langa rulota, încarcă bateia încontinuu fiindcă am câteva becuri cu led de putere mica ce se aprind seara prin intemeediul unei "celule fotoelectrice"! Coltarele sunt cumpărate de la o firma din Brasov, 130 de lei setul! Pentru bateria de 85 w este suficient in panou de 100 e, care in soare ar trebui sa încarce ceva mai bine de 5 A, asta depinzand si de orientarea catre soare, de unghiul de înclinație... Apropo, am pus 2 poze facute acum, pentru a vedea cum sta Sika-flexul 252, dupa cativa ani de la întrebuințare! Dar si la Dedeman este ceva, eu am folosit si din asta si este la fel de bun! Vezi poza! Baftă si succes! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 (modificat) Am intrebat si la Sika si mi-au recomandat: Sikaflex® 521 UV - Adeziv poliuretan-silan, monocomponent, rezistent la radiatia UV si intemperii Au spus ca este adezivul cel mai utilizat pentru rulote si masini frigorifice, dar pentru piese care nu se mai demonteaza (lipeste). Sinele de al. prin care se imbina caroseria ar trebui cu 710 sau 512 / 11fc ? Si intrebarea cea mai importanta: are rost sa umblu la acele sine daca nu exista infiltratii vizibile? Trebuie masticate periodic? Sau mai bine le las asa cum sunt? Modificat 4 Aprilie, 2017 de Bogdan B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Parerea mea e ca daca n-ai infiltratii, n-are rost sa umbli la sine... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Normal, daca nu ai infiltratii, de ce sa umblii acolo, sa vezi ''de ce nu ai infiltratii''??? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Pai ..... ma cam "mananca" sa surubaresc. Cand fac rost de o "jucarie" noua, ma apuca demontatul 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Daca tot vrei sa faci remasticare fa cu banda de mastic. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 5 minute în urmă, Ursu Florin a scris: Daca tot vrei sa faci remasticare fa cu banda de mastic. Te rog sa imi dai ceva detalii. Tot citind pe site (zilele trecute cred ca am citit peste 50% din postari) am gasit diverse pareri care combateau banda de mastic pe motiv sa nu s-ar mula foarte bine pe denivelari. Sau nu am retinut eu bine? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Din cate am vazut eu rulotele vin din fabrica cu banda de mastic. Eu daca as face remasticare ( acum nu prea dispun de bani ) as face cu banda de mastic. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Eu la rulota mea am dat cu sikafex 11fc pe lateralele superioare adica intre sina si tabla acoperisului si am acoperit si garnitura de cauciuc cu el, nu am niste poze mai de aproape sa va arat acum, apoi am vopsit cu o vopsea elastomerica peste, are un an si ceva de atunci si e perfect. Nu e foarte estetica dar e practica si ma tine departe de infiltratii si stau e linistit ca nu mai intra nimic pe la imbinari. Toata rulota e facuta asa pe partea superioara, inclusiv in jurul trapelor, deasupra sinei geamurilor, pe sub garniturile geamurilor etc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Eu intreb: cum se poate interveni ulterior la sine daca efectuam lipituri permanente? Sikaflex 11fc nu este tocmai usor de inlaturat... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 42 minute în urmă, Silviu Pascu a scris: Eu intreb: cum se poate interveni ulterior la sine daca efectuam lipituri permanente? Sikaflex 11fc nu este tocmai usor de inlaturat... Logic asa este. Deci 710 ar fi varianta optima pentru sine. Banda de mastic este ceva similar sau nu se compara? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Eu am folosit banda de mastic pt trape si am fost foarte multumit. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Chiar acum, Silviu Pascu a scris: Eu am folosit banda de mastic pt trape si am fost foarte multumit. Tot de la Sika? Ce cod? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Nu-i de la Sika. Iti trimit poza cu ambalajul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Aceasta este banda speciala pentru "remasticare" @Bogdan B 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan B 58 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Este rau si cand se gasesc multe produse pe piata. Apar multe idei si nu mai stii ce sa alegi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Banda asta nu o gasesesti pe piata:) Am cumparat produsul din Londra. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri