Relu 2 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2017 Multumesc pentru accept. Momentan nu detin o rulota dar intentionez anul acesta sa imi achizitionez una. Mi-am facut cont pentru a putea cere pareri si a-mi face noi prieteni pentru drumetiile ce vor urma. 2 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Salut @Relu si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! 2 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 2 Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Frumoase cuvinte @Relu Ne bucuram sa te avem printre noi 2 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun sosit printre noi, sper din tot sufletul să găsești bijuteria care să vă plimbe prin locuri frumoase alături de cei dragi! 2 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bine ai venit @Relu, spor la cautat! 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 @Relu 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin S 208 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Salut si bine ai venit in comunitate , pentru rulota cauta-ma am ceva interesant... 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel D 600 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Salutare si bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Sper sa-ti gasesti rulota mult visata 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Salutare si bun venit ! Stai linistit , are balta peste, bani sa ai Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate @Relu! Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Bine ai sosit în această frumoasă familie a rulotiștilor ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 în urmă cu 15 ore, Sorin S a scris: Salut si bine ai venit in comunitate , pentru rulota cauta-ma am ceva interesant... Sorine, daca ai posta un anunt cu rulota de vanzare, sau daca ti-ai pune si nr. de telefon in profil sau semnatura, te-ar gasi mai usor colegul nostru... Distribuie această postare Link către postare
Robert Patrick 255 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 On 4/3/2017 at 7:07, Daniel P a scris: Salut @Relu si bun venit alaturi de noi! Te salut, Daniel! Daca organizati ceva de Paste, anuntati-ne si pe noi! Distribuie această postare Link către postare
Ana Bocicor 3 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Nu conteaza unde te duci...dar daca iesi cu rulota in natura e o nebunie frumoasa. Nu as da asa iesire pe niciun hotel de 5* 2 Distribuie această postare Link către postare