Stelian Romeo 6 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bună De curând am schimbat rulota Hobby pe care o aveam de 8 ani, cu o rulota mult mai nouă , un Avondale Sanmartin . Am fost deja la serviciul RAR, am obtinut cartea de identitate , urmeaza sa primesc talonul și numărul. Sunt bucuros ca avem posibilitatea să ținem legatura pe forum. Vă doresc toate cele bune! 2 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Papillon., Sper ca in curand ne vei face cat de cat o descriere si despre tine Cat de sumara ar fi ea. 2 Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Așteptăm ceva poze şi un nume real , sincer mi-e greu să cred că acesta nu este o poreclă sau ...? 2 Distribuie această postare Link către postare
Stelian Romeo 6 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Papi, de la Papillon este o poreclă mai veche.... Stelian Romeo sunt prenumele mele. Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate @Papillon. Te rog sa iti schimbi numele de utilizator conform regulamentului. Distribuie această postare Link către postare
Stelian Romeo 6 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Eu, Papi Distribuie această postare Link către postare
Stelian Romeo 6 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Pare rău , am încercat sa trimit și poze, însă ceva nu merge cum trebuie Am să revin Distribuie această postare Link către postare
Stelian Romeo 6 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Papillon, în loc de numele meu , s a strecurat dintr o greseala, încerc sa descurc aceasta problema mulțumesc pentru înțelegere 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Urmareste tutoriale din sectiunea Suport tehnic si cu siguranta vei reusi sa adaugi imagini. 2 Distribuie această postare Link către postare
Stelian Romeo 6 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Mulțumesc frumos pentru ajutor 1 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Stelian Romeo 6 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 în urmă cu 3 ore, Ursu Florin a scris: Bun venit in comunitate @Papillon. Te rog sa iti schimbi numele de utilizator conform regulamentului. Am încercat să repar greșeala , dar nu reușesc , poate mă îndrumă cineva Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Ai deja un mesaj privat trimis. Daca nu reusesti, ma poti suna la numarul de telefon din semnatura. 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 @Stelian Romeo Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi @Stelian Romeo ! Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Felicitari pentru achizitie. Multe iesiri placute! Distribuie această postare Link către postare
Stelian Romeo 6 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Mulțumesc frumos Distribuie această postare Link către postare
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 @Stelian Romeo 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 si din partea mea @Stelian Romeo! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Salut Stelian, bine ai venit! Distribuie această postare Link către postare