Gego Attila 27 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Buna tuturor! Ma numesc Gego Attila , stau langa Miercurea Ciuc , la tara am o familie de cinci membri (nevasta, doi baieti si o fetita +eu)In sfarsit am adus acasa prima rulota Sterckeman Fjord 400 e din 1996. Am cumparat de la un vechi prieten, deocamdata mai casc gura la ea , nu am timp sa mesteresc la ea. Pun si poze cu rulota mai tarziu. Deocamdata citesc toate topicurile de pe forum pentru cat mai multe informatii. 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Te asteptam cu prezentarea rulotei in sectiunea Rulota mea 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.646 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bine ai venit Attila si cat mai multe clipe fericite cu familia si rulota din dotare 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit in mijlocul nostru. 2 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 @Gego Attila 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Bun sosit alături de noi ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Servus @Gego Attila si bun venit in aceasta comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 @Gego Attila ! 1 Distribuie această postare Link către postare