Ciprian.vas 8 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Ma numesc Costel Fandache , cu apelativul Ciprian, sunt din Vaslui , proaspat pensionar si am achizitionat de anul trecut o rulota Chateau 303, an fabricatie 1988 ( e cam vechisoara dar arata bine, zic eu si micuta).Cu aceasta intentionez sa vizitez obiectivele si zonele frumoase ale tarii, inclusiv deplasari la partide de pescuit, cu un autoturism vw passat 2.0 tdi 3c ( 4 motion). Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate @ciprian.vas Te invit sa ne prezinti si noua rulota ta in sectiunea dedicata Rulota Mea 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Baetu 119 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bine ai venit @ciprian.vas, ma bucur ca suntem mai multi vasluieni ! Poate ne si vedem la o bere odata ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bine ai venit @ciprian.vas, Distribuie această postare Link către postare
Ciprian.vas 8 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 13 minute în urmă, Paliu a scris: Bine ai venit @ciprian.vas, ma bucur ca suntem mai multi vasluieni ! Poate ne si vedem la o bere odata ! Sigur ca da, ma bucur chiar! Distribuie această postare Link către postare
Ciprian.vas 8 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 1 minut în urmă, Ionel URUC a scris: Bine ai venit @ciprian.vas, Multumesc si bine v-am gasit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian.vas 8 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 2 minute în urmă, Ionel URUC a scris: Bine ai venit @ciprian.vas, 3 minute în urmă, Eusebiu C. a scris: Salutari si Va salut, bine v-am gasit! Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bine ai venit 1 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 @ciprian.vas Distribuie această postare Link către postare
Ciprian.vas 8 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 23 minute în urmă, Radu Ghita a scris: Bine ai venit Multumesc si bine v-am gasit! Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bine ai sosit printre noi, în această mare familie a rulotiștilor ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian.vas 8 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Chiar acum, Ciurea Sorin a scris: Bine ai sosit printre noi, în această mare familie a rulotiștilor ! Bine v-am gasit! 2 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Salutare si bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Nu este nevoie sa citezi pe fiecare. Raspunde normal. 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciprian.vas 8 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Va multumesc!!! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit @ciprian.vas, vacante placute si fir intins Distribuie această postare Link către postare
Ciprian.vas 8 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Multumesc frumos, asemenea! Distribuie această postare Link către postare
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bine ai venit, printre noi , drag Roman , rulotist. Distribuie această postare Link către postare
Ciprian.vas 8 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Va multumesc mult! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Salut @ciprian.vas si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 @ciprian.vas ! Distribuie această postare Link către postare