Stefanstefan 144 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Ma numesc Stefan S sunt din Bucuresti, am 37 de ani, si recent am achizitionat din Suedia o rulota marca Smalandia 560 fabricata la 1986 cu care sper sa ies cat mai des la plimbare. Auto cu care am de gand sa tractez rulota este o Mazda 6 cu motorizare 2000 cm benzina. Mi-am facut acest cont deoarece, incepator fiind in acest domeniu, cu siguranta o sa am nevoie de sfaturile dvs. Va multumesc! 3 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Stai linistit ca nu s-a nascut nimeni invatat! Te asteptam cu prezentarea de imagini a modelului de rulota in sectiunea Rulota mea, mai ales ca este o marca mai putin cunoscuta de catre multi dintre noi. 1 Distribuie această postare Link către postare
Sorin S 208 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bine ai venit si cat mai multe ieseli.. 1 Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Bun venit Stefan si vacante placute! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2017 Salutari si 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Bine ai sosit alături de noi ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan O 68 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Am inteles ca rulotele de Suedia stau bine la capitolul izolatie. Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitatea nostra 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 @scorustefan ! 1 Distribuie această postare Link către postare