Ana Bocicor 3 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Scuze! Nu stiu exact cum sa falosesc acest forum, dar va urmaresc de ceva timp. Detin o rulota Hobby pe care am achizitionata anul trecut si de care sunt foarte mandra. 1 Distribuie această postare Link către postare
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Buna Ana ! Bine ai venit alaturi de noi ! Multe drumuri frumoase alaturi de rulota ta ! Familia Hobby .... ! A mai castigat un membru! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 Bun venit Ana! Pe prima pagina gasesti cam tot ce te intereseaza. 1 Distribuie această postare Link către postare
Ana Bocicor 3 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2017 10 minute în urmă, Ana Bocicor a scris: Scz.Nu stiu exact cum sa falosesc acest forum dar va urmaresc de ceva timp. Detin o rulota Hobby pe care am achizitionata anul trecut de care sunt foarte mamdra. Multumesc frumos! Nu reusesc sa pun poze.. Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 @Ana Bocicor buna dimineata si bine ai venit alaturi de noi. 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Sar`mana Ana si bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! Pentru pozele cu rulota, va trebui sa deschizi un topic nou si sa le postezi in sectiunea Rulota mea Distribuie această postare Link către postare
Sorin Draniceanu 206 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Bun venit alături de noi, Ana! Drumuri bune si ieșiri in natura cât mai plăcute! Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Bine ai sosit printre noi, stai liniștită nimeni nu s-a născut învățat ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Referitor la postarea de imagini, exista cateva tutoriale. Le gasesti pe prima pagina, in partea din dreapta a forumului. Succes! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Bine ai venit alături de noi Ana! Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 @Ana Bocicor! 1 Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 @Ana Bocicor 1 Distribuie această postare Link către postare
Trasnea Alin 147 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 si de la mine. Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 @Ana Bocicor Distribuie această postare Link către postare