Lucipopescu 0 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna seara! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Buna seara @lucipopescu Bine ai venit alaturi de noi 1 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Ai scris ceva, nu gluma 5 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Salut @lucipopescu, bun venit ! Mult rau a scris...ce oameni. 1 Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 PS: Nu fiti rai! Sunt convins ca omul o sa scrie mai mult, alta data. Acum nu a avut timp. 2 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Salut @lucipopescu si bun venit in aceasta comunitate! N-ar fi fost rau sa ne spui si cateva cuvinte despre tine... 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 1 Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 In speranta ca vei scrie ceva despre tine, cine si de unde esti, iti spun si eu 1 Distribuie această postare Link către postare
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Salutam noul venit !! Inceputul este mai greu !!! Apoi.....".Rauri vor curge "! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2017 Bine ai sosit printre noi! @costica V.Nea Lulu poate este o doamnă și e mai sfioasă (LUCICA )aştept să se deconspire și să ne spună mai multe detalii ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 în urmă cu 11 ore, lucipopescu a scris: Buna seara! Buna dimineata si bine ai venit pe la noi ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Lucipopescu 0 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Buna ziua, e prima data cand intru pe un forum de rulotisti, am rulota de 5 ani si mi-a placut sa merg in locuri mai retrase, pana acum. As dori ca in aceasta vara sa merg in locuri noi! 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Dar cum ai si initiat acest topic ... , , dezpre" tine nu scrii NIMIC ? 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 @lucipopescu, ti-am unit cele doua topicuri... Pentru "Prezentare membru" posteaza aici, nu mai deschide de fiecare data topicuri noi, cand vrei sa scrii ceva pe acelasi subiect... 1 Distribuie această postare Link către postare