Cristian Urs 6 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 (modificat) Buna ziua.Ma numesc Cristian si am achizitionat de curand o rulota Eriba Swing 440A an 97' cu mover adusa din Olanda, sper sa fie o alegere buna. Sunt in cautare acum de informatii si sugestii pentru intretinere si upgrade de aceea acest forum a fost prima oprire . Multumesc Modificat 6 Aprilie, 2017 de senseihan 2 Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Bun venit alaturi de noi! Te invit sa-ti schimbi numele de utilizator asa cum cere Regulamentul acestui forum. 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Urs 6 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Incerc sa imi dau seama si nu reusesc de unde se poate schimba numele de utilizator. Multumesc 2 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Salut.Incearca la setarile contului, mai jos de profil. 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Urs 6 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Este intradevar dar nu se poate schimba numele contului deloc. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Inseamna ca nu mai sunt locuri! (glumeam).Contacteaza un administrator. 2 Distribuie această postare Link către postare
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 @senseihan 1 Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 PS:Totusi, poate un moderator te ajuta, sa aflam si noi cum te cheama, pana la urma!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 acum o oră, senseihan a scris: Incerc sa imi dau seama si nu reusesc de unde se poate schimba numele de utilizator. Multumesc Bun venit alaturi de noi, in aceasta comunitate! P.S.Trimite-mi un PM in care sa-mi spui ce nume de utilizator preferi si ti-l schimb eu! Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Te asteptam cu prezentarea rulotei in sectiunea dedicata! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi @Cristian Urs 1 Distribuie această postare Link către postare
Mitru Constantin 16 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Salut si bine ai venit in comunitatea noastra cit mai multe iesiri alaturi de noi toti 1 Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 @Cristian Urs. Cu siguranta aici vei gasi informatiile necesare. Numai bine! Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 6 Aprilie, 2017 Bun sosit alături de noi în frumoasa familie a rulotistilor! Distribuie această postare Link către postare
Daniel D 600 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 si vacante minunate. Distribuie această postare Link către postare
Radu Adrian 509 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Bun venit și drumuri lungi și bune Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Bine ai venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Salutare si bun venit! Sa va bucurati de multe iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Bun venit in gasca noastra! 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2017 Bun venit pe forum, ma bucur ca ne marim familia rulotisti din cluj 1 Distribuie această postare Link către postare