Alin.H 4 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Bine v am gasit! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Ne-ai gasit bine, numai ca trebuie sa schimbi numele de utilizator asa cum cere Regulamentul din forum. Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Faină prezentare! Distribuie această postare Link către postare
Sorin S 208 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Bine ai venit, cam scurta prezentarea... 1 Distribuie această postare Link către postare
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 , Distribuie această postare Link către postare
Alin.H 4 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Salut din nou.I mi cer scuze pentru prezentarea scurta dar m am inregistrat in graba.Sun posesorul unei rulote Caravelair Bamba 416 pe care am de gand sa o folosesc 2_3 sezoane.Cu siguranta aici pe forum , cu ajutorul membrilor , voi invata sa o intretin corect si sa i completez piesele lipsa.Multumesc pentru accept in comunitate. 1 Distribuie această postare Link către postare
Manolescu Paul 363 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 De la Peris Ilfov ai un sincer coleg.Bine ai venit in randul oamenilor care au sentimente . 1 Distribuie această postare Link către postare
Mitru Constantin 16 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Bine ai venit la noi in comunitate, iesiri cit mai multe si placute 1 Distribuie această postare Link către postare
CristiTm 30 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Bine ai venit Distribuie această postare Link către postare
Andrei Urucu 129 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Salut Alin si Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Salutare @Alin.H si bun venit alaturi de noi! Distribuie această postare Link către postare
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2017 Te salut si eu ! Distribuie această postare Link către postare
Fani Cotiga 16 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Bun venit pe forum ! Și eu am rulota Caravelair Bamba 330 și sunt mulțumit de ea. 1 Distribuie această postare Link către postare
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Bun venit in comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Bine ai sosit alături de noi în frumoasa familie a rulotiştilor! Distribuie această postare Link către postare
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 27 Aprilie, 2017 Sa lasam acest topic doar pentru prezentare, iar pentru celelalte discutii, posteaza in sectiunile dedicate. Distribuie această postare Link către postare