Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 LA MULTI ANI @Viorel, LA MULTI ANI tuturor colegilor si apropiatilor acestora care poarta nume de flori! Numai bine va doresc, sanatate, bucurii si vacante minunate! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 La Multi Ani si din partea mea tuturor ce poarta nume de flori! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Tecuceanu 86 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! Sa aveti o zi frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cornel Mihailescu 1.987 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Hop si eu cu un calduros LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciurea Sorin 1.231 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Mă alătur și eu colegilor și urez în Sfânta sărbătoare de Florii un "La mulți ani! " tuturor colegelor și colegilor ce poată nume de flori !Să vă dea bunul Dumnezeu sănătate, bucurii și împlinirea tuturor dorințelor! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Viorel C. 1.944 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 La Multi Anii tuturor colegilor din forum si a membrilor din familia fiecaruia care poarta un nume de floare! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 La multi ani colegiilor cu nume de flori! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mugurel Vap 142 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 La multi ani tuturor colegilor care serbeaza azi ziua numelui si apropiatilor acestora. Multa sanatate si distractie placuta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristina D. 681 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui!!! La multi ani tuturor florilor din viata voastra!!! Sa le iubiti frumos!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 Si din partea mea de Florii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Tataru 531 Semnalează Publicat 9 Aprilie, 2017 La multi ani @Viorel si tuturor celor care sarbatoresc/au sarbatorit Floriile!! Sanatate multa va dorim ca-i mai buna ca toate!! O primavara frumoasa cu multe iesiri!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri