9 postări în acest subiect de discuţie despre Inflitratie usoara in dulapul superior
Inflitratie usoara in dulapul superior
-
-
Conţinut similar
-
de Ringhilescu Ciprian
Bun gasit prieteni,
Acum trei zile a cazut cerul pe mine. Am mers la rulota, cu gandul doar de a scoate frigiderul si a-l da peste cap de vreo cateva ori, intrucat refuza sa mai raceasca si sa inghete, corespunzator. Surpriza am vazut-o chiar de la intrare. O infiltratie de toata frumusetea chiar in fata usii, care s-a extins pana sub frigider. Este drept ca in ultimele zile la Iasi a plouat foarte mult si pe toata durata acestor zile, rulota a ramas usor inclinata pe partea dreapta, pe cric, pentru ca trebuia sa ii schimb cauciucul. Pe unde ar fi putut intra apa, prin zona de aerisire a usii este posibil? Atasez poze. Va multumesc pentru ajutor!
-
de Alin Mihaila
Așa cum spune și titlul postării sunt în căutarea unei glisiere (sina), eventual set/pereche, cu dispozitiv de agățare pentru sertarul (cosul) de sub spalatorul bucătariei. Lungimea glisierei extinse este de aprox. 45 cm. Anexez si foto pentru a fi mai explicit. Multumesc anticipat pentru ajutor!
-
de Ionut C.
Oferim servicii pentru rulote si autorulote:
- consultanta si montaj accesorii
- consultanta si montaj sisteme fotovoltaice
- reparatii structuri rulote si autorulote
- lucrari de intretinere periodica (remasticare, gresat, igienizare bazine de apa cu ultraviolete).
- spalat interior si exterior, detailing, tratament mobilier, polishare, vopsitorie
- conversii campervan
Programari la telefon 0785226373
-
de Mihai P
Cand am cumparat rulota (acum doua - trei saptamani) am constatat la verificare ca are podeaua usor infiltrata langa rezervorul interior de apa curata (sub bancheta, in zona osiei).
Am luat-o asa si m-am apucat de reparat.
Cel mai important - sa ma asigur ca rezervorul a fost sursa apei. Am mers in sus pe perete si nu ajunge sub geam (e clar ca peretele a “supt” de jos in sus, nu s-a prelins pe el), nu ajunge nici macar la busonul extern de alimentare cu apa). Am verificat sina de jos, e masticata f bine. Ramane doar rezervorul, care avea gaurit furtunul de alimentare. O sa intre si rezervorul in probe, sa ma asigur ca nu are vreo fisura.
Am demontat bancheta care acoperea zona, sa pot lucra cum trebuie.
Am dat linoleul la o parte.
Am inceput sa curat partea putreda si am avut surpriza sa gasesc niste termite mutate in polistiren, asa ca am taiat suficient cat sa ramana lemn sanatos si polistiren curat - vezi pozele. Preventiv, am dat si cu un spray de gandaci / furnici pe toata zona.
Acesta e stadiul lucrarii azi.
Ceva idei, sugestii si / sau reclamatii pana acum?
-
de Andron N
Buna ziua , am și eu geamurile de la rulota care sau dezlipit dublurile !
Va rog daca știe cineva cu ce as putea sa le lipesc la loc dublurile , un mastic ceva sau o solutie de lipit plexic !
-
-
Activi pe această pagină 0 membri
Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.